Se încarcă...
Fb Img 1690569485814

Vara aceasta Jidvei te invită să descoperi realitatea de dincolo de iluzii cu noua gamă ILUZIV

Pentru toți cei care trăiesc în prezent, dar visează cu ochii deschiși la un mâine spectaculos; pentru cei care știu să transforme chiar și cele mai simple lucruri în motive de extaz; pentru cei însetați de viață, cu o imaginație bogată și cu încredere în viitor; pentru toți acești oameni frumoși și curajoși, Jidvei a creat gama ILUZIV, o colecție îndrăzneață, compusă din trei vinuri de excepție.

Dacă îți place vinul și ești un aventurier care iubește viața și îi place s-o trăiască din plin, exact așa cum este ea, în vara aceasta Jidvei îți propune să descoperi un univers misterios, ce poate fi văzut, auzit, gustat, mirosit și atins, un univers care îți va modela întreaga existență și va lăsa amprente pe caracterul tău – universul vinului bun.

Misterul acestui univers este faptul că mereu oferă exploratorilor săi ceva nou de descoperit. Oricât de bine crezi că l-ai cunoaște, când vine vorba de vin, mereu mai rămâne ceva nou de experimentat, ceva ce în general la prima vedere nici nu îți dai seama că este acolo. 

Universul vinului ascunde în străfundurile sale o realitate mai presus de simțuri pe care doar cei înzestrați cu calități deosebite pot s-o descopere. Această realitate se compune din fragmente minuscule, cu înțelesuri tainice, care alcătuiesc împreună o imagine de ansamblu complexă, ce poate fi privită ca realitatea de dincolo de iluzii.

ILUZIV: 3 licori care te învață gustul vieții

Vin România ILUZIV SB + RI + MO

Pentru o experiență iluzivă autentică încearcă ILUZIV SB + RI + MO și lasă-l să te ghideze către o realitate exuberantă. Notele sale proaspete de citrice îmbinate cu arome de piersici, caise și fructe exotice te vor purta pe cele mai înalte culmi ale plăcerii încă de la prima degustare.

Vin România ILUZIV TR + PG + CH

ILUZIV TR + PG + CH este ceea ce obții când amesteci struguri de cea mai bună calitate din soiurile Traminer Roz, Pinot Gris și Chardonnay și îi transformi în vin prin metode tradiționale, dar cu o tehnologie modernă, de ultimă generație. Gustă-l și dă-i voie să te surprindă cu aromele sale delicate, de flori de salcâm și măceșe, completate elegant de note plăcute de piersici și caise coapte.

Vin România ILUZIV ROZE

Imaginează-ți un răsărit care colorează cerul în nuanțe palide de roz încă de la primele ore ale dimineții, când în aer plutește o mireasmă irezistibile de flori și zmeură proaspăt culeasă. Exact așa este vinul ILUZIV Rose care te cucerește instant cu nuanța sa irezistibilă scoasă în evidență de reflexii violacee și gustul său cu accente fine de fructe roșii de vară.

Viața, cu ritmul său alert și surprize la tot pasul, această aventură care niciodată nu-ți dă voie să te plictisești, este mai palpitantă, mai provocatoare și mai savuroasă dacă din când în când îți acorzi câteva clipe de răgaz și te constești cu un vin ILUZIV, alături de prieteni.

Vara aceasta trăiește ILUZIV alături de Jidvei. În perioada recomandăm  tuica de prune de la producător authoton.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: