Viile Metamorfosis – vinuri de excepție pentru cunoscători și amatori

Viile Metamorfosis este o cramă românească localizată în podgoria Dealu Mare, care oferă o selecție generoasă de soiuri internaționale și autohtone de struguri, din care se fabrică licori spectaculoase. Pentru ca fiecare din soiurile de struguri cultivate la Viile Metamorfosis să fie pus în valoare așa cum merită, vinificatorii acestei crame fac vin din soiuri pure, sau din asamblaje.

De asemenea, pentru o aromă cu adevărat deosebită, vinurile roșii de la Viile Metamorfosis se învechesc doar în butoaie de stejar, de diferite capacități, butoaie care le oferă un plus de complexitate și eleganță. Astfel, din însorita și superba podgorie Dealu Mare, crama Viile Metamorfosis aduce în paharele pasionaților, dar și amatorilor de vin din România, băuturi extraordinare, care încântă atât trupul, cât și sufletul.

Colecțiile de vinuri Viile Metamorfosis

Viile Metamorfosis și-au împărțit produsele în patru categorii, fiecare cu caracteristicile sale speciale. 

Viile Metamorfosis este o colecție formată din vinuri albe priduse din Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Muscat Ottonel și Tămâioasă Românească, vinuri roșii di Fetească Neagră, Merlot și Cabernet Sauvignon și un vin Rose. Trei dintre aceste vinuri sunt vinuri ecologice, în producția cărora se pune un accent deosebit pe calitatea fiecărui bob de strugure, dar și modul său de obținere.

Colțul Pietrei este o selecție de vinuri de o calitate superioară produse din Sauvignon Blanc, Chardonnay și Sirah, vinuri care par să spună fiecare câte o poveste despre podgoria unde au fost produse și crama care le-a dat o nouă viață.

Vila Marchizului se remarcă prin două vinuri roșii din Negru de Drăgășani și Pinot Noir, niște vinuri premium, care transformă orice ocazie într-o veritabilă sărbătoare.

În colecția Cantus Primus se regăsesc vinuri roșii, de înaltă calitate, în sticle de diferite mărimi, produse din struguri Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon. 

Oricare din vinurile Viile Metamorfosis sunt ideale pentru atunci când vrei să-ți satisfaci o plăcere personală, dar și dacă vrei să le dăruiești cuiva care apreciază vinurile de calitate.

Experiențe cu vin

Viile Metamorfosis, pe lângă toate vinurile enumerate mai sus, oferă iubitorilor de vin și experiențe nemaipomenite, la prețuri pentru orice buget. De exemplu, cu mai puțin decât cât ai plăti pentru un bilet la film poți descoperi crama într-un tur inedit. La un preț dublu, poți vizita și podgoria. Iar cu doar câțiva lei mai mult, poți face un tur Cantus Primus. Ai apoi la dispoziție pachete precum: Soiuri & Brânzeturi Românești, Meet the Winemaker – Îmbuteliază, semnează și păstrează, Vorbește Vinul, Wine & Play sau Wine & Movie.

Dacă îți place vinul, toate aceste pachete și servicii suplimentare te ajută să te familiarizezi mai bine cu modul său de producere, dar și cu asocierile culinare pe care trebuie să le faci pentru a avea parte de cele mai bune experiențe de degustare.

În concluzie, fie că îți dorești să înveți despre vin sau doar să-l savurezi, Viile Metamorfosis sunt una din cramele pe care merită să le ai în vedere!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: