Se încarcă...
Valco

Valco – sărbătorește românește

După o masă îmbelșugată de Paște avem nevoie de ceva care să ardă grăsimile depuse. FabricatînRO s-a gândit la ceva tare, o băutură care nu doar că arde grăsimile, dar înlătură și microbii (așa cum obișnuim să spunem cei mai mulți) – produsele distileriei VALCO. Începem ziua cu tărie românească, din Maramureș, băutură pentru care americanii renunță la whiskey-ul lor mult iubit. Băuturile alcoolice se beau cu responsabilitate, însoțite de un meniu cât mai sănătos!

Îți plac băuturile alcoolice tari? Hai în Maramureș!

Umblă vorba că pălinca din Maramureș te dă pe spate de tare și bună ce este, așa că ne-am gândit și noi să promovăm firma VALCO – unul dintre producătorii cei mai activi pe piața românească a băuturilor alcoolice. Această firmă românească este specializată în producerea și îmbutelierea băuturilor alcoolice, iar calitatea produselor oferite stă în cunoștințele dobândite despre aceste meșteșuguri odată cu trecerea timpului. VALCO are o istorie îndelungată, cu mai multe denumiri, dar și cu ajutor din partea investitorilor olandezi. Împreună cu aceștia, băuturile alcoolice produse se distribuie sub marca UTO Nederland: Whisky Mansion House, Golden Age, vodka Russeika şi Cardinal; lichiorurile Herman Jansen (cafea, banane, apricot, cherry, pepermint).

Veți spune că firma nu e românească, că nici măcar băuturile nu au denumiri românești! Dar noi vă spunem că se găsesc și produce românești – țuică, pălincă, horincă, șliboviță, premium palinca, Stibina de Maramureș – produse în două locații cu diverse dotări:

  • distileria, modernizată în anul 2002 cu capital olandez,
  • bazinele de fermentaţie,
  • bazinele inox de depozitare şi pivniţele dotate cu tradiţionalele butoaie (bazine) fabricate din lemn
  • depozit de materiale
  • secţia de îmbuteliere a produselor naturale.

Pe site-ul VALCO, care este specific zonei Maramureșului,  veți găsi produsele pe care aceștia le oferă clienților, sub diferitele mărci. De asemenea, veți găsi câteva informații despre primul export în SUA dar și despre premiile câștigate (o altă carte de vizită a produselor românești). VALCO vă oferă și un formular de contact prin care vă puteți exprima opinia sau doleanțele despre și pentru firmă.

Nu uitați să consumați cu responsabilitate băuturile alcoolice, indiferent de evenimentele pe care le sărbătoriți și alegeți produse tradiționale românești care sunt foarte bune!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: