Se încarcă...
Povestea Alb Vișinie Fc Rapid Domeniile Averești

Povestea Alb-Vișinie – Când vinurile și fotbalul merg mână-n mână

Luna aceasta, Domeniile Averești a lansat în parteneriat cu FC RApid 1923 și Auchan Crângași proiectul: Povestea Alb-Vișinie. Prin această colecție, inspirată din tradiția, valorile și culorile echipei din Giulești, Domeniile Averești alături de partenerii săi cinstește noile începuturi promițătoare ale clubului, dar și pe fanii sportului rege.

Pentru iubitorii de fotbal, dar și amatorii de vin, Domeniile Averești a pregătit două noi vinuri de poveste, unul roșu-vișiniu și unul alb, precum culorile drapelului clubului FC Rapid care sărbătorește anul acesta 100 de ani de la înființare.

Câteva cuvinte despre clubul FC Rapid

Clubul românesc de fotbal FC Rapid nu este doar un club cu o istorie îndelungată, ci și cu realizări de seamă, care merită măcar trecute în revistă și pe blogul nostru. 

Acest club deține recordul pentru câștigarea Cupei României. El a reușit să se califice pe primul loc în anii: 1935, 1937, 1938, 1939, 1940, 1941, 1942, 1972-73, 1974-74, 1997-98, 2001-02, 2005-06 și 2006-07. 

De asemenea, el a câștigat de patru ori până acum titlul de campion al României în anii: 1966-67, 1998-99, 2002-03 și 2004-05.

De-a lungul timpului s-a remarcat și prin performanțe notabile la cupele europene. De exemplu, în sezonul 2005-2006 echipa sa a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA, unde a fost învinsă de Steaua București, rivala locală. De asemenea, s-a calificat de mai multe ori și în fazele eliminatorii ale Cupei Cupelor și Cupei UEFA:

FC Rapid a jucat și un rol important în modelarea tinerelor talente din țara noastră. Echipa sa de juniori a câștigat de șapte ori Campionatul Național de Juniori și se mândrește cu apariții remarcabile în competițiile de tineret de la nivel european.

Printre cei mai renumiți jucători de la FC Rapid se numără: Florin Bratu, Daniel Pancu, Adrian Ilie, Marius Șumudică și multe alte nume răsunătoare din fotbalul românesc.

Povestea Alb-Vișinie scrisă de Domeniile Averești în numele clubului FC Rapid

Vinurile din nou lansata gamă Povestea Alb-Vișinie de la Domeniile Averești pot fi cumpărate din hipermarketul Auchan. Cel alb este un Sauvignon Blanc, demisec, din anul 2022, cu un buchet amplu de iasomie, coacăze negre și flori de câmp. Acesta se remarcă printr-un gust dulce acrișor, cu note de banană, ideal în compania midiilor, fructelor de mare, creveților și mâncărurilor din carne albă. 

Cel roșu pe de altă parte este un Cabernet Sauvignon, sec, din anul 2020, cu o aromă de cârcel de viță de vie și fân proaspăt cosit, uscat în bătaia razelor de soare în mijlocul verii. Gustul său aduce aminte de fructe de pădure și condimente ușor iuți. Din punct de vedere culinar, acesta se poate asocia cu mâncăruri din carne roșie, vânat și friptură suculentă de vită.

Așa se prezintă cele două vinuri din nou lansata colecție Domeniile Averești, cât despre designul sticlelor lor putem spune că reprezintă un motiv în plus de a le adăuga în coșul de cumpărături atunci când faceți o vizită în Auchan deoarece etichetele lor cu emblema clubului FC Rapid le transformă în veritabile vinuri de colecție.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: