Se încarcă...
Origo Pălincă De Prune

Origo: pălincă de prune pentru cei cu așteptări înalte

De la poalele munților, din inima județului Prahova, Origo aduce în casele românilor parfum de prună și arome nemaipomenite, sub forma unei licori cu personalitate. Origo este exact așa cum ți-ai imagina că trebuie să fie noua generație de producători de pălincă prune. 

Origo și-a propus să-și pună amprenta asupra tehnicii de distilare utilizate în țara noastră, adăugând acel strop de tehnologie, atât de necesar pentru obținerea unui produs finit desăvârșit.

Origo: Un vis ambițios devenit realitate

Povestea brandului Origo nu este doar povestea unei afaceri de succes, ci și a unei povești de dragoste a doi care au demonstrat că pot face împreună nu doar casă bună, ci și produse așa cum nimeni alții nu mai sunt capabili. 

Mânați de dor, fondatorii brandului Origo au dat ascultare glasului pământului și s-au întors acasă unde au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a menține vii originile sănătoase de la care au pornit. Și dovada că au reușit este pălinca de prune Origo care păstrează gustul băuturilor tradiționale românești de demult, iar din punct de vedere al calității se ridică la cele mai înalte standarde actuale.

Cum se fabrică o pălincă de prune aproape perfectă?

Se spune că nu există lucruri perfecte, dar pălinca de prune Origo se apropie foarte mult de acest ideal. În procesul său de fabricare se acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu. Prunele folosite sunt din cele mai grase și mai gustoase, culese exclusiv din satul Ștefești din județul Prahova, cu ajutorul unui alambic premium.

Apoi, printr-un proces de dublă distilare se obține o băutură tare, cu o concentrație de alcool de 40%, care de la prima degustare încinge corpul și trezește spiritul. 

Pentru superba culoare cu nuanță de chihlimbar și străluciri de aur se folosesc butoaie de salcâm, unde după distilare băutura obținută este lăsată să se odihnească timp de un an.

Pălinca Origo este o băutură 100% naturală, la fabricarea căreia nu se folosesc niciun fel de coloranți sau alte chimicale care să-i influențeze gustul, mirosul sau culoarea.

Pentru plăcerea personală sau a dragi

Orice amator de băuturi tari tradiționale românești se bucură de o licoare precum pălinca de prune Origo. Astfel, indiferent dacă o cumperi pentru plăcerea personală sau pentru a o dărui cuiva la care ții, Origo este alegerea potrivită.

Începând cu parfumul și gustul său și continuând cu aspecte precum designul ambalajului, este aproape imposibil să găsești o altă băutură care să egaleze standardele înalte pe care au reușit să le atingă fondatorii brandului Origo.

Poate că te întrebi ce-ți poate oferi în plus o pălincă de prune, o băutură pe care o cunoști dintotdeauna și care ai impresia că nu mai are niciun secret pentru tine. Dar calitatea fructelor, metodele tradiționale de prelucrare și tehnologia de ultimă generație, combinate cu o ambiție ieșită din comun, creativitate, efort susținut, cunoștințe și talent fac posibilă obținerea unui produs care impune noi standarde producătorilor de băuturi tari românești.

Origo îi invită pe toți amatorii de pălincă de prune într-o călătorie pe dealurile aromelor de altădată!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: