Se încarcă...
La Cetate Shiraz

Dacă e octombrie, atunci îți propunem un vin premiat – La Cetate Shiraz 2019

Vremea s-a răcit mult în ultima perioadă. Zilele sunt mai scurte, nopțile se lasă mai repede, iar chefului nebun de muncă și noi proiecte pe care îl simțeam acum câteva luni a fost înlocuit de o melancolie perpetuă care ne îndeamnă la somn și la visare. Poate e de la lumina de toamnă care ne face să privim toate lucrurile din jurul nostru dintr-o altă perspectivă, sau poate e doar modul în care organismul nostru trage un semnal de alarmă și ne atenționează că e timpul să luăm o pauză și să luăm lucrurile mai încet. Poate doar atât. 

Există sute sau poate chiar mii de moduri în care ne putem deconecta de la muncă și încărca bateriile cu poftă de viață și voie bună. Dar noi, mereu ocupați și cu ceva în minte, căutăm experiențe care să ne ofere o satisfacție imediată și o stare de împlinire deplină. Și am găsit, nu oriunde, ci în spectaculoasa gamă de vinuri Crama Oprișor. În luna octombrie ne-am propus să ne delectăm cu La Cetate Shiraz 2019 și după ce vei afla mai multe despre această băutură spectaculoasă, suntem convinși că și tu vei vrea să procedezi la fel.

Arome seducătoare amplificate de senzații exotic5g

La Cetate Shiraz 2019 este un vin pe care trebuie să-l savurezi. De fapt, ar fi și păcat să-l grăbești și să nu-i dai voie să te încânte cu aromele sale seducătoare, care îți vor aminti subtil de tutun, dar și de condimente fine sau de eucalipt, toate acestea amplificate de senzații intense de ciocolată amară și cireșe coapte.

După ce te împrietenești mai bine cu el, La Cetate Shiraz te lasă să experimentezi și notele sale de stejar franțuzesc, în care a stat să se maturizeze, dar și tentele de fructe uscate, care se potrivesc atât de bine cu anotimpul prezent și vremea de afară. Iar dacă ești atent, poate ai norocul și descoperi și o tentă de piper, de mentă aromată sau de vișine.

La Cetate – un brand cu personalitate din colecția de vinuri Crama Oprișor

Majoritatea poveștilor încep cu formula: A fost odată ca niciodată…

Pentru Crama Oprișor, a fost odată ca niciodată un vin cu nume care te transpune într-o altă epocă și care te poartă pe meleagurile Olteniei, indiferent de cât ai fi de departe. A fost și este un vin care cinstește tradițiile românești și le transmite mai departe, care vorbește despre vrednicia oamenilor din țara noastră, dar și despre rodul bogat pe care îl dau pământurile noastre. 

Vinurile La Cetate sunt mai mult decât o simplă colecție de vinuri, sunt o privire înapoi către istorii care ne fac cinste și către oameni mândri, așa cum erau românii de odinioară.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: