Se încarcă...
Rsz 11oprisor 376

Jiana Rose și gama Măiastru – vinuri grațioase din Oltenia Profundă

Crama Oprișor, partenerul nostru drag, vă propune pentru ocaziile deosebite o colecție de vinuri grațioase, care îți schimbă starea de spirit. 

Jiana Rose – un vin fin și delicat, care te cucerește subtil, dar sigur

Jiana Rose este vinul perfect pentru iubitorii de vinuri fine, un vin care își etalează finețea și delicatețea într-un mod aparte și care te cucerește pentru totdeauna încă de la prima degustare. 

Cea mai nouă generație de vinuri Jiana Rose este o licoare echilibrată, formată dintr-o proporție de 57% Pinot Noir și 43% Shiraz, fiind astfel un vin spectaculos, emblematic pentru regiunea Olteniei.

Jiana Rose se servește cel mai bine rece, încântând astfel papilele gustative cu cele mai fine note de fructe și o aciditate bine integrată într-o structură onctuasă. Aroma de vanilie cu un finis prelung, dar și cea de condimente, transformă vinul Jiana Rose un companion perfect pentru orice iubitor de vinuri și orice român care vrea să aibă parte de câteva momente de neuitat.

Măiastru – vinul care îți deschide mintea către alte perspective

Măiastru pe de altă parte este un vin care îți aduce aminte de bogăția viilor oltenești. Disponibil într-o gamă foarte variată, putem spune că există câte un vin Măiastru pentru fiecare. 

Măiastru înfășișază zborul ce te înalță pe cele mai înalte culmi ale creației și îți deschide o nouă perspectivă asupra lumii înconjurătoare. O perspectivă mai generoasă, cu mai multe opțiuni pentru tine și o putere mai mare de alegere.

Când anotimpul este rece, Măiastru Fetească Neagră este vinul care te învăluie în mister și care te ademenește cu un miros parfumat de prună și de condimente. Se potrivește de minune servit alături de o friptură suculentă din carne roșie, băut alături de prieteni și oameni cu poftă de viață.

În legătură cu Măiastru Sauvignon Blanc vă putem povesti despre elementele sale care amintesc de primăvară, toate bine închise într-o sticlă elegantă, ce îmbină într-un mod armonios cultura vinului și ingeniozitatea designer-ilor care au creat-o.

Măiastru Sauvignon Blanc este caracterizat de parfumul florilor de viță de vie și nuanțe de citrice, totul învelit într-un aer mineral de cremene. Iubitorul de vinuri acide se îndrăgostește pe loc de acest vin deosebit, care îi oferă clipe memorabile, de relaxare.

Și în sfârșit, Măiastru Rose, este un vin pentru cei care știu să aprecieze notele subtile și delicate ale vinurilor rose. Care știu să se bucure de aceste vinuri cu un farmec aparte. Notele sale de căpșună și zmeură se potrivesc perfect cu preparate culinare exotice, cu fructe de mare și ierburi mediteraneene, care te poartă într-o călătorie fascinantă pe meleaguri îndeprtate.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: