Hai să luăm o pauză de bere la Casa Berarilor Artizani Iași!

Ce bună ar fi o bere… mai ales pe căldurile astea… Noroc că știm de unde să luăm una bună bună. De fapt, dacă stăm să ne gândim mai bine, la Casa Berarilor Artizani Iași amatorii de bere au de ales din mai mult de 50 de sortimente de bere, care mai de care mai deosebite.

Nici nu trebuie să-i cunoști sau să le știi povestea ca să-ți dai seama că cei care au pus pe picioare Casa Berarilor Artizani Iași sunt un grup de fani ai berii cu acte în regulă. Tocmai de aceea, în casa lor și-au dat întâlnire nu unul, nu două, ci zeci de branduri de bere consacrate sau care abia acum încearcă să-și facă un nume pe piață.

Sub forma unui magazin select, amenajat cu mult bun gust și bine aprovizioant, Casa Berarilor Artizani Iași îi așteaptă pe toți cei care vor să se răcorească cu o bere bună cu porțile deschise. Dacă îți place berea, aici e locul perfect unde să faci cunoștință cu branduri noi, dar și să descoperi diferite moduri în care să savurezi băutura preferată, acompaniind fiecare înghițitură cu o gustare delicioasă pentru că aici și la capitolul gustări ai de unde alege.

Ce fel de sortimente de bere te așteaptă la Casa Berarilor Artizani Iași?

Așa cum sigur ți-ai dat seama și după numele pe care îl poartă, la Casa Berarilor Artizani Iași te așteaptă diferite sortimente de bere artizanală. Bere blondă, brună sau neagră, s-a găsit loc aici pentru bere de toate culorile, dar și de toate aromele. Iar ca să-ți faci o idee mai clară despre cât de variată este gama de aici, hai să-ți prezentăm în continuare câteva exemple:

– Bere a la Cluj Polaris Balitc Porter: o vedetă în rândul berilor locale și o răsfățată printre beri deoarece, înainte de a fi îmbuteliată, își ia un timp de răgaz de 10 luni ca să se relaxeze bine și să prindă arome de lemn dulce, caramel, zahăr caramelizat și tente de ciocolată;

– Bere Hephaestus Milk Stout Imperial: pentru atunci când vrei să faci o călătorie departe departe, până în Brazilia și să vezi cum e berea cu vanilie, cardamon și boabe de cacao prăjite;

– Bere Noah: o bere disponibilă în șase variante, fiecare cu o poveste proprie, care abia te așteaptă s-o descoperi.

Unde te poți delecta cu sortimentele de bere de la Casa Berarilor Artizani Iași?

Bineînțeles, la Casa Berarilor Artizani Iași. Dă o fugă pe strada Gheorghe Ghibănescu nr. 1 sau pe șoseaua Bucium la numărul 6 pentru acești berari pretențioși au nu doar una, ci două case în care își fac de cap. Iar dacă nu reușești să ajungi chiar până acolo, să știi că berarii ăștia inovatori ajung des cu rulota și pe strada Ștefan cel Mare din Iași ca să fie mai aproape de clienții lor. 

Acum știi exact unde să mergi când ți se face poftă de bere. Așa că, mai ales pe căldurile ăstea, scoate-ți gașca la plimbare sau chiar iubita la o întâlnire altfel și bucură-te din plin de savuroasa licoare lăsată de zei pentru noi, oamenii.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: