Hai noroc cu pălincă Celar! 5 motive pentru care meriți să te iubești dacă ești român

Celar

Se spune că luna februarie este luna îndrăgostiților, luna celor care iubesc, luna în care pretutindeni se vorbește numai despre dragoste. Și într-adevăr, dragostea merită toate motivele din lume să fie celebrată și, dacă ne întrebi pe noi, nu doar o zi sau o lună, ci în fiecare zi.

Dar pe de altă parte, ne-am dat seama că an de an, în luna februarie, suntem puțin cam nedrepți față de cei care nu se află într-o relație sau cei care la momentul în care ne citesc articolele nu au timp sau loc pentru o poveste clasică de dragoste în viața lor. De aceea, nu ne dorim ca acesta să fie încă unul din acele articole care îi fac pe cei singuri să se simtă neconfortabil, ci mai degrabă un articol care să promoveze dragostea și mulțumirea față de propria persoană.

Și tu ai nevoie de dragoste și dacă acum nu ai pe cineva care să ți-o ofere în dar pe a lui, poți sărbători dragostea de unul singur!

5 Motive pentru care meriți să te iubești

1. Pentru că vrei mai mult de la tine și de la țara ta

Meriți să te sărbătorești pentru că zi de zi lupți pentru idealurile tale și atitudinea ta merită să fie lăudată. Știi că România are potențial, dar mai știi și că fiecare dintre noi trebuie să participe cumva la schimbarea ei în bine, iar tu contribui cu tot ce poți.

2. Pentru că ești un prieten de nădejde

Noi românii suntem oameni miloși și prietenoși, recunoscuți în lume pentru ospitalitatea și voioșia de care dăm dovadă. Puțini cred în semenii lor la fel de mult ca noi, iar asta ne face pe toți niște prieteni de nădejde.

3. Pentru că ești un român mândru

Nu ai citi acest articol dacă nu ai crede și nu ai iubi cu adevărat produsele românești. Iar mândria ta de român veritabil este un lucru demn de prețuit. Cinstește-l cum se cuvine!

4. Pentru că faci parte din familia noastră

Poate că nu ne cunoaștem personal, dar dacă faci parte din familia FabricatinRO, atunci ai un motiv suficient de bun pentru a te sărbători. 

5. Pentru că ești Om cu O mare

Românii sunt oameni de caracter, pentru care da e Da și nu e Nu. Iar asta ne face deosebiți!

Cum să sărbătorești românește în februarie, chiar și de unul singur?

Ce alt mod mai tradițional de a te cinsti îți poți dori decât savurând un pahar de alcool bun, citind o carte sau urmărind filmul preferat? Propunerea noastră pentru Ziua Îndrăgostiților, sau pentru orice altă zi în care vrei să te simți special este pălinca Celar. 

Fabricată din fructe delicioase, românești și cu un parfum deosebit, pălinca Celar este una din cele mai bune băuturi din soiul ei pe care o poți găsi pe piața românească și bineînțeles, și în magazinul FabricatinRO!

Așa că, dacă te-am nimerit cu vreuna din descrierile de mai sus, toarnă-ți un pahar de pălincă Celar și sărbătorește cu noi Ziua Îndrăgostiților și luna februarie așa cum se cuvine!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj