Gramma este vinul conversatiei

Pentru a discuta cu uşurinţă despre teme intelectuale, pentru a lega prietenii şi a dezbate moţiuni filizofice  recomandăm „Vinul Conversaţiei”- GRAMMA. Această firmă promovează exprimarea corectă şi armonioasă, eleganță în vorbire; aprofundarea și personalitatea vinurilor promovate poate fi pusă în balanţă cu noţiunea de călătorie verbală.

Povestea brandului Gramma

GRAMMA WINES este o afacere de familie (Crama Olteanu în regiunea viticolă ce se extinde pe Dealurile Moldovei, în zona Bucium – Iaşi) orientată spre fabricarea vinurilor de tip premium, canalul principal de vânzare fiind HoReCa, dar produce şi îmbuteliază etichete private pentru mici reţele de retail din România. Este o marcă de vinuri tinere, echilibrate, care este poziţionată pe segmentul premium al pieţei – exculsiv vinuri albe seci, proaspete, cu concentraţie ridicată de alcool (13 – 14% ) şi anume Cuvée Vişan, Fetească Regală, Aligoté şi Muscat Otonel; doar producţiile anuale vor fi găsite aici, deoarece vinul sec cu cât este mai nou cu atât este mai apreciat.

Renumele vinurilor GRAMMA a ajuns până la Frank Smurlders – Master of Wine, care a recunoscut raritatea soiului Aligoté, doar crama ieşeană şi câţiva producători din Franţa – regiunea Burgundia – fiind singurii care mai fabrică acest tip de vin premium. Calitatea i-a fost încă o dată apreciată la târgul de vinuri Provino, atunci când un reprezentant al Ambasadei Chinei a trecut pe la crama Casa Olteanu pentru a achiziţiona 30.000 de sticle, aproape o treime din producţia anuală de vin a cramei.

Mai multe detalii despre aceste vinuri, despre mâncarea ce le poate însoți, despre tăria alcoolică și podgoriile Bucium, puteți găsi aici https://www.grammawines.ro. Pentru a demonstra încă o dată calitatea acestor vinuri, pentru crearea etichetelor celor trei soiuri Cuvée Vişan, Fetească Regală, Aligoté (destinat HoReCa), Marian Olteanu a apelat la Horaţiu Mălăiele. Pe una dintre sticle apare chiar autoportretul actorului (sticla de Aligoté), acesta arătând astfel admiraţia pentru aceste soiuri nobile de vin.

Ce ne place la vinul Gramma?

FabricatinRO susține această afacere de familie, această fabrică ce aduce bani Iașiului dar și ideea ce încearcă să o promoveze. Dacă de cele mai multe ori oamenii asociază băuturile alcoolice cu întâmplările negative, GRAMMA ne spune că la un pahar de vin ne putem descoperi filosoful din noi. Cu un pahar de vin premium vom avea și conversații, subiecte premium, alături de familie, de prieteni, de persoane importante, putându-ne remarca din mulțime doar prin alegerea vinurilor GRAMMA. Această marcă de vinuri poate fi o carte de vizită pentru consumator!

GRAMMA WINES înseamnă stil, eleganță şi rafinament, înseamnă cunoaştere, cultură, acestea aducând Iaşiului un plus de valoare şi făcându-l retrăiască frenezia oraşului marilor idei. Promovând valori precum coerența în vorbire şi limbajul fără cusur, vinul GRAMMA stinge setea fiecărui om, provocând în acelaşi timp, de la primul pahar setea de cultură şi de deschidere a noi orizonturi.

Sursă poză: www.printrevinuri.ro

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: