crameromania.ro – locul tuturor vinurilor din România

Crame România reprezintă un site de informare cu privire la cramele românești, el adăpostind tot felul de branduri, evenimente, fotografii și informații cu privire la vinurile ce se produc sub umbrela acelor branduri. Ideea de a aduce împreună aceste branduri pe un site, unde toți românii să le poată vedea și să le poată urmări activitatea, aparține unei echipe pasionate de fotografie,  vin și călătorii. Trei oameni au pus la cale un proiect cară să demonstreze de ce România este un tărâm al vinului, povestind cu drag despre toate soiurile de vin existente în țară.

Despre crameromania.ro

Site-ul crameromania prezintă informații explicite atât despre vinuri, cât și despre evenimente, așa încât pasionații vor ști mereu când și unde se va desfășura următoarea degustare de vin, vor ști mereu participanții la următorul târg de vinuri și vor fi alături de brandurile românești care le servesc de atâția ani la rând băutura zeilor. De asemenea, site-ul relatează informații și despre zonele viticole, oferind o hartă cu aceste zone în funcție de loc, oferind acces la toate cramele de pe acele meleaguri.

Adresele cramelor sunt la vedere, în așa fel încât, orice doritor de o plimbare și un pahar din licoarea lui Bachus, tot ce trebuie să facă e să se urce în mașină și să pornească spre tărâmul de vis. Însă ar trebui să aibă grjiă și la faptul că nu ar trebui să conducă înapoi spre casă în aceeași zi. Tocmai de aceea are timp de a savura un vin delicios, de a face turul unei crame și de a vizita împrejurimile.

De asemenea, site-ul crameromania posedă o galerie foto de invidiat. Te uiți și ți se face poftă. Însă site-ul îți oferă zeci de crame unde poți să-ți potolești această poftă. Alături de toate aceste informații prețioase, site-ul vine în ajutorul tău și cu o pagină dedicată personalităților din domeniu, din România. Aici sunt prezentate interviuri cu cei mai buni dintre cei buni, în materie de vin, de pe plaiurile românești.

Susținem producătorii și furnizorii de servicii români!

FabricatinRO susține acest proiect și se bucură să vadă asemenea inițiative de a promova produsele românești, produse care aduc un plus valoare economiei noastre și care ajută România să meargă mai departe și să ofere tot ce are mai bun. De asemenea, www.fabricatinro.ro promite că o să cumpere prima sticlă de vin românesc ce îi iese în cale, pentru a sărbători gloria României în ceea ce privește tradiția vinurilor.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: