Se încarcă...
Vinuri Românești Crama Jitar

Experiență inedită cu vinuri românești la Botoșani

În inima Moldovei, unde tradiția și pasiunea pentru vin își găsesc adăpostul, se află Crama Jitar, o comoară pentru iubitorii de vinuri fine. Crama Jitar, situată într-un peisaj idilic, este o destinație perfectă pentru amatorii de vin care caută vin de calitate, autenticitate, dar și experiențe culinare inedite.

Istoria Cramei Jitar a început acum mult timp, când străbuni ai proprietarilor actuali au început să cultive în această regiune binecuvântată cu soluri fertile, numai bune pentru creșterea viței de vie, soiuri locale și internaționale, renumite pentru calitățile lor excepționale. Nu a fost mereu simplu, dar, cu timpul, Crama Jitar s-a transformat într-un reper pe piața de vinuri din Moldova și din întreaga Românie.

Încă de la început, familia Jitar a făcut tot posibilul ca această cramă să se dezvolte frumos și să se transforme într-un loc unde iubitorii de vinuri bune să se simtă ca acasă în pelerinajele lor în întreaga țară. Când ajungi la Crama Jitar, simți că timpul s-a oprit în loc pentru că tradițiile legate de fabricarea vinului se păstrează aici ca la carte. Și totuși, Crama Jitar nu este lipsită de mijloace tehnologice de ultimă generație care permit proprietarilor să acorde o atenție deosebită fiecărui detaliu în procesul de producție.

Vinuri românești de excepție la Crama Jitar

Vinurile produse la Crama Jitar stau mărturie tradiției și meșteșugului viticol local. De la vinuri roșii, robuste, și până la vinuri albe, delicate, Crama Jitar produce vinuri românești pe gustul tuturor, satisfăcând chiar și gusturile celor mai pretențioși amatori de vin.

Fiecare soi de struguri a fost atent selecționat și cultivat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Apoi, prin tehnici de producție inovatoare și respectând procesele tradiționale, vinurile Cramei Jitar capătă personalitate și un caracter distinct.

Noua experiență pe care Crama Jitar o oferă iubitorilor de vin.

Crama Jitar oferă pofticioșilor mai mult decât o simplă degustare de vin Botoșani. Proprietarii au creat aici un spațiu unde se pot organiza degustări de vinuri românești ecologice care oferă o experiență inedită amatorilor de vin din întreaga țară. Proprietarii au ales cei mai buni producători locali de produse tradiționale românești: salamuri, brânzeturi, cârnați și multe alte bunătăți, ca să desăvârșească întreaga experiență pregătită clienților lor. 

Oaspeții sunt invitați să se bucure de vinuri de excepție, acompaniate de produse tradiționale românești pentru amintiri de neuitat. De la mese în aer liber, sub soarele blând al Moldovei, la cine romantice în vechea cramă, atmosfera de la Crama Jitar abundă întotdeauna de căldură și ospitalitate.

Crama Jitar peste ani

Cu o reputație solidă și o pasiune neîntreruptă pentru arta vinicolă, Crama Jitar continuă să se dezvolte și să inoveze, impresionând prin pasiunea de care dau dovadă toți cei implicați în acest amplu proiect. Prin îmbinarea tradiției cu tehnologiile moderne și respectând principiile durabilității și responsabilității sociale, aceasta își propune să rămână un lider în industria viticolă românească și să ofere oaspeților săi experiențe memorabile și vinuri care să le desfete simțurile.

Crama Jitar este astfel tot ceea ce ți-ai putea dori de la o cramă românească. Este unul din primele popasuri pe care trebuie să le faci în căutarea celor mai bune vinuri românești!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: