Se încarcă...
Crama Histria O Poveste Despre Măreția Viei și Savoarea Vinurilor

Crama Histria – o poveste despre măreția viei

Povestea vinului nu a început de ieri, de azi, ci este o poveste veche, pe care oamenii o transmit din generație în generație și o poartă cu ei în suflet de-a lungul vieții. Iar o filă din acest extraordinar basm este despre via Cramei Histria.

În județul Constanța, aproape de ruinele cetății grecești Histria, cel mai vechi oraș atestat documentar de pe teritoriul României de azi, oamenii încă știu limbajul viei și produc vin ca nicăieri în altă parte.

Odinioară, zidurile acum părăsite ale acestei cetăți răsunau de cântec și veselie. Pe străzi se auzeau versuri meșteșugite, iar licoarea închinată zeului Dionysos curgea din plin pentru toată lumea. Ce a mai rămas acum însă, este ciripitul păsărelelor, soarele blând, solul fertil și via cu toate bogățiile ei.

Câteva lucruri despre Crama Histria

La Crama Histria se pune un deosebit accent pe tradiție. Dar în același timp se apreciază și tehnologia. Cu toate că sufletul ei este vechi de secole, Crama Histria este o cramă modernă, a zilelor noastre. Și pentru că se adaptează la trenduri mai bine ca orice altă cramă, întreaga sa gamă de vinuri poate fi cumpărată din magazinul online propriu, sau direct de pe platforma noastră, FabricatinRO.

Din portofoliul gamei Crama Histria fac parte mai multe sortimente de vin alb, roșu și rose, împărțite pe categorii pentru ca amatorii de vin să-și poată găsi mereu băutura preferată, indiferent de cât de tare să grăbesc.

Vinurile Cramei Histria se disting prin nuanțele lor deosebite, dar și aromele îmbietoare. Bând vinuri albe de exemplu, vei visa la piersici și flori de câmp, iar savurând licori roșii îți vei aminti de vară. Un pahar de rose pe de altă parte, îți va aduce aminte de fructe roșii și coapte, dar și de citrice zemoase.

Pe lângă proprietățile vinurilor în sine, produsele Cramei Histria se disting și prin frumusețea design-ului lor. Oricare dintre sticle și etichete are un aspect rafinat, în ton cu licoarea pe care o reprezintă.

Cum să alegi cel mai bun vin de la Crama Histria?

Cu o ofertă atât de bogată, nu este un lucru curios dacă inițial te vei pierde pentru câteva momente printre rafturile magazinului virtual al Cramei Histria. Dar pentru a-ți ușura misiunea, experții cramei au înșirat pentru fiecare sticlă de vin informații prețioase după care să te poți orienta.

Din magazinul online al Cramei Histria poți afla:

  • din ce sortimente de struguri este produsă fiecare licoare;
  • cu ce mâncăruri “se înțelege” cel mai bine;
  • care este temperatura ideală de servire;
  • conținutul de alcool;
  • buchetul de arome;
  • povestea din spatele producției sale.

Astfel, în funcție de vinul preferat, aromele pe care te aștepți să le descoperi în el sau mâncărurile cu care dorești să-l asociezi, poți cumpăra de la Crama Histria exact băutura care ți se potrivește.

Nu mai alege doar în funcție de culoare! Ci ca un adevărat iubitor de vin, emite pretenții și lasă vinurile Cramei Histria să ți le satisfacă!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: