Clinica de Bere prescrie Gold sau Platina

Dex-ul ne spune că terapie înseamnă tratament. Medicina pe de altă parte, găsește că terapia este metoda folosită pentru vindecarea unei boli. Iar Clinica de Bere propune o clasificare simplă: Gold sau Platin. Cum probabil toți adulții au aflat, unele probleme nu au nevoie de investigații medicale, ci își găsesc leacul într-o licoare care, consumată responsabil, dezmorțește cele mai încruntate frunți și relaxează cele mai îngrijorătoare gânduri.

Marcellus și Heinrich Loth, doi șvabi născuți în Timișoara, au înțeles asta cu multă vreme în urmă. În 2011, ei au decis să le împărtășească și timișorenilor tratamentul, prescris până atunci doar pentru consum propriu și fabricat cu ajutorul unei instalații montate în garaj.

Dar nu s-au oprit aici și bine au făcut. În 2013 au deschis un sediu complet utilat, într-un castel nou cu iz nemțesc, din Mosnița Nouă, lângă Timișoara. Aici doritorii se pot caza într-una dintre cele 15 camere în regim de patru stele și pot vedea procesul fabricării berii direct de la masa la care o savurează.

Clinica de bere recomandă o terapie pentru toată lumea

Deși doar când auzi de conceptul original, de numele producătorului și al berii ești tentat să o încerci, există și alte motive pentru care Terapia este specială: naturală, proaspătă, nefiltrată, nepasteurizată și fără conservanți, este o alternativă pentru cei care doresc să își diversifice viața și să consume produse și alimente neindustrializate. Și să nu uităm: e românească!

Pe principiul că trebuie să împarți ceea ce ai bun, Clinica de Bere poate fi găsită acum în mai multe orașe din țară: Timișoara, București, Arad și Sighișoara. Pentru a înlesni localizarea, au dezvoltat și o aplicație de mobil care îți arată pe hartă unde poți savura sau cumpăra Terapia și prin care poți comanda tratamentul la tine acasă.

Cu siguranță  fabricatinRO v-a stârnit setea, așa că vă invităm să aflați mai multe informații despre clinică și Terapia pe   www.clinicadebere.ro.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: