Când ți se face poftă de țuică, pălincă sau rachiu, hai la Celar, o distilerie tradițională românească. Savoarea prunelor o descoperi în licori autentice, specifice țării noastre. La Celar, alcool de cea mai bună calitate se vinde în recipiente atrăgătoare, ideale pentru păstrarea neprețuitului conținut, dar și de făcut cadou cuiva care apreciază adevăratul gust al băuturilor românești.
Pe cei de la Celar îi poți întâlni la târgurile din țară, cu produse tradiționale, sau online, pe site-ul oficial, pagina FabricatînRO și pagina de Facebook. Ei își așteaptă mereu clienții cu țuică, pălincă și rachiu tare, distilat așa cum cere tradiția. Gustă din fiecare, iar la final alege tipul de băutură care îți potolește setea de tradiție, calitate și gust nemaipomenit.
5 Motive pentru care țuica, pălinca și rachiul nu trebuie să lipsească de la masa românilor
#1 Țuica, pălinca și rachiul sunt băuturi aperitive
Consumate cu moderație, câte un păhărel înainte de masă, țuica, pălinca și rachiul sporesc pofta de mâncare și transformă orice prânz sau cină într-un festin de sărbătoare. După un păhărel de ceva tare, orice bucate se savurează cu mai multă plăcere și gustul lor devine unul divin.
#2 Țuica fiartă în zilele friguroase face parte din cultura românilor
Ce ar fi iarna în România dacă nu s-ar fi inventat țuica fiartă? Cu siguranță un anotimp chiar și mai rece decât îl știm acum. Treci mai ușor peste provocările anotimpului înghețat dacă după o zi de umblat prin frig te așteaptă acasă un păhărel de țuică fiartă cu piper, pregătit după rețeta bunicilor.
#3 Alcoolul din prune este un alcool natural, bun pentru sănătate
Există un motiv pentru care țuica, pălinca și rachiul se pun la masă cu alte preparate grase, dar gustoase. Fără o astfel de băutură care să îmbunătățească metabolismul și digestia, grăsimea din bucate s-ar depune repede acolo unde nu-i e locul și astfel bucuria unei mese bune ne-ar fi răpită de teama de a nu ne îngrășa. Dar din fericire, studiile arată că alcoolul din prune conține o enzimă care ajută la arderea grăsimilor și reducerea colesterolului, motiv pentru care, dacă le stingem cu țuică, ne putem bucura din când în când și de bucatele tradiționale românești, după pofta inimii și așa cum merităm.
#4 Bea puțin pentru a-ți schimba starea de spirit
Țuica, pălinca și un rachiu nu-ți dau dureri de cap dacă le consumi cu moderație. Un păhărel ca să închei ziua cum trebuie este leacul ideal contra depresiei sau a unei stări de spirit proaste. Când ai o zi mai puțin bună, alcoolul îți relaxează corpul. Te face să uiți de griji și te ajută să dormi profund, trezindu-te în dimineața următoare odihnit. Câteodată și cu o perspectivă nouă asupra a tot ce te înconjoară.
#5 Nimic nu se compară cu un păhărel băut în compania celor dragi
Timpul petrecut cu cei dragi este întotdeauna o investiție în relațiile tale cu ei și în viitor. De aceea fă ca orele petrecute în compania lor să se transforme în momente de neuitat. Bucurați-vă împreună, românește, cinstindu-vă cu un pahar de tărie și înconjurându-vă de voie bună!
Pe platforma fabricat în Romania producătorii români pot adăuga produsele in magazinul online. Îi poți susține și tu prin realizarea unei comenzi de aici.