Se încarcă...
Un Vin Special Pentru Ziua Ei De La Cel Mai Mare Producător De Busuioacă De Bohotin Din România

Busuioacă de Bohotin: Un vin special pentru Ziua Ei

Mâine este Ziua Ei – ziua celei convinge norii să plece de pe cer și din viața ta și face soarele să zâmbească. O zi în care cel mai frumos lucru pe care poți să-l faci este să i-o dedici în totalitate ei, răsfățând-o așa cum merită. Nu te gândi la cadouri scumpe sau experiențe pe care nu ți le permiți. Nu despre asta este dragostea. Gândește-te mai degrabă cum poți să-i dăruiești mai mult timp. O femeie îndrăgostită va aprecia câteva clipe de romantism mai mult decât orice cadou nevoit să-l desfacă singură; un pahar de Busuioacă de Bohotin savurat împreună decât o cină scumpă, dar pe fugă sau momente de sinceritate și destăinuire decât excursii la Roma sau Paris pentru care trebuie să sacrifici apoi multe zile pe care altfel le-ați fi petrecut amândoi.

De ce Busuioacă de Bohotin de Ziua Ei?

Busuioaca de Bohotin este un soi românesc de struguri, bine cunoscut pentru fructele sale dulci și aromate. Situată în județul Botoșani, localitatea Bohotin oferă amatorilor de vin unele dintre cele mai apreciate vinuri românești fabricate de producători de seamă. 

Din boabele sale mici și rotunde, de culoare neagră, ale acestui soi autohton, Domeniile Averești produc un vin cu o aromă intensă și un gust deosebit de plăcut. 

Busuioacă de Bohotin – Varianta Demidulce – un vin special pentru Ziua Ei de la cel mai mare producător de Busuioacă din România este vinul perfect cu care să sărbătorești această zi deosebită pentru ea! Iubita ta cu siguranță va iubi aromele de busuioc și de grapefruit, în care se împletesc note subtile de trandafir. Iar aciditatea bine integrată în corpul băuturii, o va surprinde. Iar la final, postgustul lung, delicat și aromat, îi va demonstra încă o dată că tu ești cel care o cunoaște cel mai bine și de ce a ales să-și împartă viața cu tine.

Cum să sărbătorești 8 Martie alături de Ea și în compania unui vin bun?

O singură zi nu este suficientă pentru a o sărbători pe ea, cea mai importantă femeie din viața ta. Dar pe de altă parte, merită să profiți de toate ocaziile care ți se oferă pentru a face ceva special pentru ea. Dacă tot este final de săptămână, poți să-ți iei liber mâine și să te pregătești pentru sărbătoarea pe care o vei petrece alături de ea.

Poți pregăti ceva bun pentru cină și o sticlă de Busuioacă de Bohotin de la Domeniile Averești.

Nu uita de flori și de lumânări. Puțină culoare și lumină vor amplifica atmosfera de sărbătoare. Alege și câteva melodii care vă fac plăcere amândurora și pune și muzică în surdină. Dacă îi place să danseze, fă-i pe plac și dansați împreună în seara aceasta.

Nu uita să-i pregătești o declarație de dragoste. Fie că este vorba de o scrisoare, un mesaj sau câteva vorbe în timpul cinei vor fi foarte apreciate de iubita ta și cu siguranță și ea îți va întoarce favorul însutit, puțin mai târziu, în intimitatea dormitorului.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: