Brancoveanu – un vinars izvorat din istoria romanilor

Pentru fiecare popor istoria are o anumită valoare. Fie că ne mândrim cu ce au făcut strămoșii noștri, fie că vrem să nu ne amintim unele fapte, istoria este o valoare pe care nu o putem renega. Așa se face că astăzi vă prezentăm un vinars inspirat de domnia domnitorului Constantin Brâncoveanu. O băutură de poveste, un gust aromat de butoaiele de stejar românești reînvie atmosfera celor 25 de ani de domnie brâncovenească.

Brancoveanu închină paharul întru pace și armonie

Așa cum precizează și sloganul preluat de pe site-ul oficial, vinarsul Brancoveanu XO din portofoliul Alexandrion este destinat relațiilor de înțelegere, dezvoltării culturale și spirituale. Nu este vorba despre o simplă băutură, ci de o licoare creată în amintirea vremurilor demult trecute. Destinat oamenilor ce au gusturi rafinate, ce doresc să simtă parfumul secolelor XVII-XVIII, Brancoveanu este un vinars cu istorie românească.

Procesul prin care acest vinars se fabrică depinde de butoaiele de stejar românești, de tip aromatice “quercus petraea” și “quercus robur”, din zona lanțului carpatic. Efortul depus pentru  crearea vinarsului Brancoveanu îi oferă distincția de a purta acest nume ce îl înnobilează, reflectând tradiția și cultura românească.

Brancoveanu Xo Vinars 07l Cutie

Pregătiți-vă pentru un gust intens, elegant și rafinat al vinarsului distins cu premii importante, fapt ce dovedește priceperea românilor în această industrie. Puteți renunța, așadar, oricând la whiskey, scotch sau vodka pentru un vinars românesc care vă descântă papilele gustative.

Dacă preferați note de vanilie, migdală și lemn prăjit, puteți opta pentru un alt vinars din catalogul Alexandrion, Brancoveanu VSOP. Atent degustat, învechit cel puțin 5 ani, acesta capătă un gust de neuitat pentru consumatori, o culoare vie precum a chihlimbarului destinată să seducă privirile. Brancoveanu VS vă aduce un mix de arome suave de vanilie, de citrice și de cafea cu rom.

Nu uitați cât este de important pentru economia României să încercăm să consumăm produse fabricate pe plaiurile noastre, să ne învățăm să consumăm ceea ce producem chiar noi. Nu trebuie ca forța noastră de muncă să fie folosită de alte firme pentru a face profit, să nu ne lăsăm exploatați de giganții internaționali, ci să învățăm să ne descurcăm singuri!

Sursa imagine: https://rios.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: