Bergenbier – pentru ca si tu stii de ce

Bergenbier – Pentru Ca Si Tu Stii De Ce

Bergenbier este un brand românesc de bere ce și-a început istoria în 1994 la Blaj. Încă din acel an a aratat Romaniei că nu este o oarecare bere, ci este acea bere. Acea bere care poate susține echipa națională de fotbal a României; acea bere care bucură sufletele bărbaților români cu o prospețime și o puritate a ingredientelor caracteristică berii de la munte. Este acea bere care iți aduce aminte că “Prietenii știu de ce”.

Așa a ajuns Bergenbier să fie azi una dintre primele 3 companii producătoare de bere din România. Ea se bucură de o notorietate extraordinară pe piață și de o recunoaștere covârșitoare din partea publicului român. Dacă te-ai întrebat vreodata de ce bei Bergenbier, data de 5 mai este răspunsul la întrebarea ta. 5 mai este ziua în care a fost instituită pentru prima oara în Romania o sărbătoare națională, de către un brand de bere.

Ziua Bărbatului – O sărbătoare Bergenbier

Ziua bărbatului este o sărbătoare proclamată de Bergenbier în numele a milioane de români ce sunt alături de prima bere distribuită la nivel național. Ea este berea care răsplatește prieteniile cu o calitate a rețetei și un gust de neuitat regăsit în cele opt mărci produse de companie în fabricile de la Blaj și de la Ploiești.

Mai mult decât atât, pentru bucuria ta și a prietenilor tăi, Bergenbier creează amintiri de vis, prin noi combinații de arome ce îmbină gustul amărui al berii de munte cu cel delicios al sucului de fructe. De asemenea, an de an, Bergenbier oferă sute de premii prin concursuri și promoții special concepute pentru tine și prietenii tăi.

Oriunde te va purta viața, asigură-te că ai lângă tine o doză de Bergenbier care să-ți înveselească și să-ți răcorească ziua. Fii aproape de cei dragi și bucură-te de viață alături de berea ta numărul unu. Cumpără berea românească și investește în tine, investește în România. Continuă să susții și tu România, continuă să arăți unei țări întregi că “Prietenii știu de ce”.

Adună-ți prietenii și pe cei dragi aproape de tine și vizitați site-ul www.bergenbiersa.ro . Fii alături de țara ta, fii alături de prietenii tăi și de berea ta favorită. Alege produsele fabricate în România!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj