Se încarcă...
Bere Augusta

Bere Augusta – o bere blondă, pură, amăruie, pe gustul tuturor românilor

Berea Augusta este o bere românească a cărei poveste a început în județul Sibiu, pe valea Avrigului, la poalele Munților Făgăraș. Într-un loc de basm, în care traiul oamenilor este strâns legat de natura înconjurătoare, această bere se prepară în tihnă, din doar patru ingrediente de o calitate premium. Este vorba de drojdie de bere, malț din orz, hamei și o apă din cele mai pure, provenită din lacul Avrig, unul din cele mai frumoase lacuri glaciare de pe teritoriul României.

Cum se prepară berea Augusta?

Berea Augusta are la bază un proces de fabricare realizat după o rețetă tradițională. Totul pornește de la malțul atent selecționat care se macină mai întâi pentru a ajunge la granulația perfectă. Odată măcinat, malțul devine gata pregătit pentru extragerea zaharurilor care prin fermentație se transformă în alcoolul prezent în bere. 

Malțul fin se amestecă cu apă într-un cazan de plămădire, iar de pe urma acestei operațiuni se obține mustul primar. Apoi, produsul rezultat se filtrează, se amestecă cu hameiul, se fierbe și se obține astfel gustul inedit al berii proaspete, artizanale, Augusta.

Pentru o bere cu adevărat desăvârșită, mustul se lasă să fermenteze în tihnă, în ritmul său, fără a se folosi nicio metodă de accelerare a procesului. 

La final, pentru a putea oferi consumatorilor un gust premium, berea Augusta se îmbuteliază rece, proaspătă și spumoasă.

Cui recomandăm berea Augusta?

Dacă îți place berea blondă, Lager, cu un gust potrivit de amar și o aromă care îți încântă trupul și sufletul, atunci cu siguranță te vei îndrăgosti de berea Augusta. Aceasta poate fi savurată atât de bărbați cât și de femei, indiferent de ocazie și indiferent de locație.

Fie că vrei să celebrezi un eveniment important din viața ta alături de familie și prieteni, fie că vrei să te relaxezi singur după o zi plină la muncă, berea Augusta devine pentru tine companionul ideal, care te însoțește în toate momentele când ai poftă de o bere bună.

De unde poți cumpăra această bere premium?

Berea Augusta este disponibilă online, pe website-ul oficial al brandului, în Sibiu, în magazinul partener Mangalița de la Racoviță și, mai nou, pe platforma noastră FabricatinRO.

Datorită design-ului său, berea Augusta constituie totodată și un excelent cadou pentru atunci când vrei să dăruiești cuiva ceva cu totul și cu totul deosebit. 

Ce poate fi mai bine primit decât câteva sticle de bere proaspătă și delicioasă, care face echipă bună cu o gamă variată de mâncăruri românești, ușor de consumat și mai ușor de savurat?

Berea Augusta nu este o bere oarecare, ci o bere românească ce face cinste țării noastre și prin care românii își demonstrează încă o dată talentul și măiestria în crearea berii de calitate.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: