Se încarcă...
Bauturi Fabricate In Maramures 1

Bauturi fabricate in Maramures – cautate in straintate

Cu toate ca majoritatea dintre noi alegem sa cumparam alcool fabricat in alte tari ale lumii, bauturile alcoolice fabricate in Romania sunt exportate in tari importante din Uniunea Europeana si nu numai. Populatia tarii noastre nu recunoaste calitatea produselor fabricate in tara, motiv pentru care nu cumpara foarte mult local. De aceea, aleg produse din strainatate, cea ce este o mare greseala. Dar exista de exemplu su bauturi fabricate in Maramures, exceptionale ca gust si calitate.

Cele mai bune bauturi fabricate in Maramures

Palinca si tuica din Maramures merge la export in tari precum Spania, Germania, Franta, Italia si chiar SUA. Asta nu este ceva recent, exporturile de bauturi catre tarile mentionate mai sus au inceput acum mai multi ani. In Spania, Romania exporta bauturi alcoolice inca din anul 2005 . In anul 2010 Romania a inceput sa vanda palinca si tuica Germaniei, Frantei si Italiei. Americanii au apelat ceva mai recent la produsele noastre, asta prin 2011, primul export avandu-l pe 25 noiembrie.

Compania care produse aceste bauturi alcoolice este Valco si ei spun ca cererea in straintate se datoreaza romanilor care au plecat in tari straine si au inceput sa aprecieze produsele noastre. Astfel, ei au reusit sa promoveze brandurile noastre in randul populatiei din tarile respective, iar acestia au inceput sa le cumpere datorita calitatii lor.

Valco este unul dintre cei mai importanti producatori din tara in domeniul bauturilor alcoolice, mandrindu-se cu o cota de 70% din piata bauturilor naturale si 9,2 din categoria whiskyului. Compania a aparut inainte de 1989, avand o mare traditie in spate, reusind sa produca bauturi de cea mai mare calitate.

In anul 2006, firmele UTOVALCO si VALCO fuzioneaza si dau nastere unei mari companii producatoare de bauturi alcoolice care reuseste astazi sa ramane in top.

In 2012 producatorul a reusit sa obtina un premiu important pentru calitate si profesionalismul companiei, premiul Business Press.

In concluzie, atunci cand te duci la magazin si doresti sa cumperi bauturi alcoolice, ai putea sa incerci si companiile romanesti.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: