Azi sărbătorește românește cu nițică pălincă Celar!

BAU! Astăzi este Halloween-ul și chiar dacă la origini nu este o sărbătoare tradițională românească, trebuie să recunoaștem că sunt foarte mulți români care o serbează și ca nimeni din comunitatea noastră să nu se simtă neglijat, v-am pregătit tuturor un articol care cu siguranță vă va inspira. 

Am stat puțin pe gânduri despre ce să scriem într-o zi ca aceasta și pe când ne tot consultam, răsfoind în același timp paginile virtuale ale platformei, am dat peste un produs simpatic, pe care punem pariu că îl vor aprecia atât fanii celebrei sărbători americane de astăzi, cât și patrioții convinși din țara noastră. Este vorba de pălinca lui Dracula, o băutură alcoolică cu chef de glumă, cu care noi cel puțin am ajuns să sărbătorim Halloween-ul de drag și nu doar ca să fim la modă.

Azi Sărbătorește Românește Cu Nițică Pălincă Celar 01

Pălinca lui Dracula de la Celar

Deliciosul produs pe care vi-l propunem spre degustare într-o astfel de zi este Pălinca lui Dracula, pălincă tare de Argeș, marca Celar, pe care o puteți găsi și în magazinul nostru într-un ambalaj tematic, ingenios.

Această pălincă a fost făcută așa cum se făcea pălinca în România acum sute de ani, într-un mod complet natural și ecologic și are o aromă unică și intensă, care te cucerește de la prima gustare.

După ce sunt culese manual, fermentate și distilate, fructele bine coapte, dulci și deosebit de zemoase se transformă într-o pălincă savuroasă, învechită apoi în lemn de salcâm și îmbuteliată spre vânzare în sticluțe mici, cu lilieci în interior.

Iar dacă vreunii dintre voi vă pregăteați să bociți după sărmanii pui de lilieci, înseamnă că v-a mers la inimă sperietura, dar acum trebuie să vă veniți în fire pentru că înfricoșătoarele ființe din sticluțele Celar, nu sunt altceva decât niște figurine artizanele, migălos lucrate.

Cu alte cuvinte, vă propunem anul acesta de Halloween să vă îndreptați atenția către mici opere de artă, întrucât nu numai băutura și figurinele din interior sunt de primă clasă, ci și sticluțele în sine, realizate manual de meșteri sticlari talentați.

Transformă orice zi într-o sărbătoare!

Dacă nici această băutură nu v-a convins să sărbătoriți azi, împreună cu noi și Celar Halloween-ul, atunci hai să vă spunem câteva cuvinte despre crezul nostru.

Voioși și petrecăreți din fire, noi spunem că dacă e rost de veselie, orice motiv merită sărbătorit. Viața e prea scurtă să nu transformăm orice zi într-o sărbătoare și același lucru vi-l propunem și vouă, tuturor, mai ales când e atât de simplu și frumos să sărbătorești românește!

Așa că indiferent dacă o luați s-o dăruiți prietenilor sau v-ați pus în gând s-o sorbiți diseară, înainte de cină, în tihnă, încercați Pălinca lui Dracula și dați un plus de savoare și culoare unei zile galbene de toamnă!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: