4 Motive să consumi bere românească Nemțeana

Dacă ești fan bere și nu ai mai gustat niciodată până acum berea Nemțeana, trebuie să schimbi imediat acest lucru pentru că s-ar putea să-ți găsești un nou favorit! Berea Nemțeana este o bere de calitate superioară, produsă în România de artizani cu experiență în meșteșugul berii. 

Berea Nemțeana te cucerește de la prima înghițitură și te face să-ți fie un dor nespus de lanurile coapte de hamei, de limpezimea apei de izvor din cele mai curate și mai ferite de poluare zone din țară, de zilele de vară când te tolănești la soare și îl lași să te mângâie duios cu razele sale.

Berea Nemțeana este o bere unică pe piața românească, care te farmecă fără să te subjuge și te ispitește în mrejele sale ademenitoare, dar nu cu gânduri ascunse, ci cu o sinceritate debordantă, așa cum te poți aștepta de la o bere vie.

Sunt multe motive pentru care merită să încerci această bere deosebită, dar cele mai bune 5 dintre ele ți le sugerăm noi, așteptând ca pe restul să ni le povestești tu, mai departe!

Dacă nu ai mai încercat berea Nemțeana, încearc-o acum pentru că…

Este o bere artizanală

Nemțeana ne demonstrează tuturor că pasiunea pentru bere poate fi înnăscut, cultivată și transmisă mai departe din generație în generație, așa cum se întâmplă doar cu moștenirile prețioase de familie. Nemțeana are un gust foarte intens, ușor amărui și pătrunzător, care te poartă ăn timpuri de mult utitate, când totul din jurul nosru era mai prețios, mai rar și mai muncit. Berea Nemțeana nu este o bere care se poate obține fără trudă, sau fără implicarea naturii, așa cum nu se poate spune decât despre berile artizanale.

Te face să te simți parte din familie

Istoria berii Nemțeana te captivează și te fascinează și pe bună dreptate pentru că este o poveste de familie, o poveste care te inspiră și te motivează. Brandul Nemțeana s-a născut din dorința unui român muncitor pe nume Jorj, care a vrut să lase în urma lui ceva care să dăinuie multe generații și de care să se bucure nu doar el, ci și toți cei care îi urmează. Iar visul lui Jorj s-a împlinit pentru că Nemțeana este o bere de familie, care te face și pe tine să te simți parte din familie când o savurezi.

Îți descoperă meșteșugurile și tradițiile românești

Lui Jorj nu îi plăcea doar berea, ci și vinul și munca. Încă de când apăreau primii lăstari ai viei sale și până toamna târziu, el se dedica cu tot trupul și sufletul său pasiunilor sale, așa cum și urmașii lui, acum, au grijă să mânuiască cele cinci ingrediente din care se face berea Nemțeana și să obțină un produs desăvârșit.

Este o bere naturală

Într-o lume când totul este atât de artificial, măcar berea să fie naturală, mai ales că atunci când vine vorba de Nemțeana, acest criteriu este îndeplinit de la bun început. Nemțeana se fabrică doar din malț, orzoaică, apă pură, hamei și drojdie de bere și nici nu-i trebuie mai mult pentru că, așa cum e, e perfectă!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: