Se încarcă...
Celar Tuica Si Palinca Fabricate In Romania

3 Băuturi Celar pe care trebuie să le ai pe masă de sărbători

Mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun și dacă ai de gând să petreci în stil tradițional, îți recomandăm încă de pe acum să-ți faci lista de cumpărături și să nu uiți să incluzi și câteva sticle de tărie pur românească. 

Când vine vorba de băuturi alcoolice, ca să mergi la sigur și să alegi din start ceva pe gustul tuturor, noi îți recomandăm țuica și pălinca Celar, în special în următoarele trei variante de mai jos:

  • Țuică premium 32% concentrație alcool

Cu siguranță la masa ta nu se vor strânge doar băutori de cursă lungă, așa că trebuie să te asiguri că ai în portofoliu și o băutură mai moale. Fabricată din prune de cea mai bună calitate, alese pe sprânceană, țuica premium cu o concentrație alcool de 32% de la Celar se produce după o rețetă veche, de mai bine de 100 de ani. Ea are o aromă unică și intensă, datorită solului zonei din comuna Bogati, județul Argeș, de unde sunt recolatate prunele folosite la fabricarea ei. Pentru un gust desăvârșit, fructele pentru această țuică sunt lăsate să fermenteze încet și se distilează în timp, iar apoi licoarea produsă se învechește în lemn de salcâm.

  • Țuică premium 40% concentrație alcool

Iubitorii de țuică, dar și de senzații tari, se vor bucura mai mult ca sigur dacă le oferi de Crăciun o băutură cu o concentrație de alcool de 40%. Această țuică premium de la Celar este o licoare fabricată cu aceeași grijă și atenție ca toate celelalte produse din oferta brandului, oferind aceeași aromă intensă și un gust desăvârșit, care se potrivesc perfect cu preparatele culinare tradiționale românești.

  • Pălincă 50% concentrație alcool

Pălinca Celar este o băutură cu adevărat rafinată, care îți încântă simțurile și îți desfată toate celulele corpului, inducându-ți o stare de plăcere pură, cum doar o licoare de asemenea calitate este capabilă. 

În ceea ce privește modul de fabricare, pălinca Celar nu diferă cu mult de surata ei, țuica, fiind produsă respectând aceleași rețete tradiționale vechi, care garantează un gust deosebit, fiind însă distilată nu doar o dată, ci de două ori. Dar spre deosebire de țuica Celar, pălinca are o concentrație de alcool mult mai ridicată, adresându-se mai degrabă unui grup select de băutori de licori spirtoase românești.

De ce să servești băuturi Celar la mesele festive?

Îți place să respecți cu sfințenie vechile tradiții românești? Ți se spune des că ești o gazdă desăvârșită pentru musafirii tăi? Vrei să impresionezi prin originalitate? Atunci acestea sunt principalele motive pentru care îți recomandăm să servești băuturile Celar la mesele festive pe care urmează să le organizezi.

Așa cum sigur îți vei da seama de la prima gustare, băuturile Celar sunt niște băuturi alcoolice deosebite, care trezesc nostalgia vremurilor de alătădată și au capacitatea de a transforma chiar și o zi obișnuită în cea mai frumoasă sărbătoare.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: