Se încarcă...
Descriere

Povestea BioMarche a început de la ideea unei antreprenoare ambițioase de a înființa un magazin doar cu produse sănătăoase pe care a reușit să-l deschidă în luna decembrie, anul trecut. În România încă există multe persoane care nu sunt încă familiarizate cu produsele BIO, dar chiar și acestea pot face ușor diferența de gust între legumele și fructele crescute responsabil și cele pentru care s-au folosit stimulatori artificiali de creștere.

De aceea, proprietara BioMarche s-a gândit că o alternativă la produsele pline de chimicale ar putea fi foarte bine primită de cei care își doresc un stil de viață sănătos. Și așa a luat ființă BioMarche.

BioMarche își propune să fie cât mai aproape de clienții săi. Această dorință se poate observa și din calitatea serviciilor ireporșabile din magazin, dar și din felul în care este construit website-ul oficial al afacerii prin care se încearcă o prezentare cât mai amplă și mai exactă a fiecărui produs în parte.

De la simplu proiect și până la magazinul fizic, deschis într-un complex rezidențial din Iași, a fost cale lungă. Dar efortul a meritat, deoarece bucuria și satisfacția clienților mulțumiți de produsele BioMarche nu se compară cu nicio altă recompensă.

Adresa

Strada Vasile Lupu 78a, Iași, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review