Se încarcă...

Super Foods

Produse alimentare sanatoase

Descriere

Super Foods Trading, companie infiintata ca o alternativa sanatoasa la stilul de alimentatie modern, isi propune promovarea unui stil de viata echilibrat prin aducerea pe piata romaneasca a produselor alimentare sanatoase, la preturi convenabile.

Focusandu-se pe promovarea alimentatiei raw vegan, Super Foods incearca sa readuca in viata dumneavoastra natura si simplitatea.

Compania noastra va pune la dispozitie in special produse crude, neprocesate: fructe deshidratate, cereale integrale, nuci, alune, condimente, mirodenii, cereale si leguminoase, etc.

Marea majoritate a produselor comercializate sunt considerate SUPER ALIMENTE, fiind mult mai bogate in antioxidanti, vitamine, minerale, proteine, grasimi si uleiuri benefice, aminoacizi esentiali si coenzime decat alimentele obijnuite.

Rondelele Yummy sunt o gustare naturală și ușoară, perfectă pentru toată lumea. Sunt preparate din orez brun de calitate superioară, pastrand valorile nutritionale exceptionale ale acestuia. Rondelele noastre sunt bogate în vitamine, minerale, fibre și carbohidrați buni. Deoarece nu conțin gluten, sunt recomandate persoanelor care suferă de boala celiacă. Ele sunt o alternativă mai sănătoasă la pâine și pot fi consumate între mese. Atunci când sunt combinate cu alte ingrediente, pot deveni un mic dejun sau o cină sănătoasă.

În comparație cu vafelele coapte, rondelele de orez sunt produse prin simpla "expandare" a orezului - destul de asemănătoare cu prepararea floricelelor de porumb (popcorn). Orezul este introdus in matrite, asupra lui exercitanduse o anumita presiune si temperatura pentru o perioada foarte scurta de timp , ceea ce face ca el sa expandeze. Prin acest proces scurt de coacere, nutrienții sunt eliberați și devin mai digerabili pentru noi. În plus, această procedură provoacă gustul tipic de prăjit.

Îți recomandăm să citești mai multe și despre Borsec, regina apelor minerale.

Adresa

Str. Calea Bucuresti, Nr. 239 B, Ramnicu Valcea, Jud. Valcea, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review