
Din Eden – Sănătate din inima muntelui
De multe ori ignorăm importanța unui trai sănătos pentru organism din cauză că suntem prea ocupați. Să ai mereu grija
Fondată în 1994, De La Ferma este o afacere de familie, aflată la a doua generație. Timp de 10 ani am îngrijit cu drag animalele, vaci și oi, în satul Unirea, aflat în inima Transilvaniei, ca apoi în anul 2002 să construim o fabrică nouă pentru prelucrarea laptelui.
În 1992 au cumpărat prima hală pe care au găsit-o, magazia unui fost CAP.
Dispunând de bani, fondatorul Marius Bîcu a avut suficient fler pentru a schimba domeniul;
1995 - A cumpărat mai întâi un tractor, apoi alte cinci, în condiţiile în care în jurul localităţii Ocna Mureş din judeţul Alba nu se cultiva mai nimic. A angajat un agronom şi a început să cultive terenurile rămase libere de la CAP; plecând de la un hectar a ajuns la 800, iar Marius Bîcu spune că nu îşi aminteşte exact ritmul de creştere, dar a fost rapid. După ce a început să cultive teren, a cumpărat vaci şi oi, iar apoi i-a venit şi ideea de a procesa laptele produs.
2002 - Se incepe construcția la fabrica de brânzeturi
2004 - Vindem brânzeturi în toată țara la Metro și Carrefourr
2012 - Se lansează brandul DE LA FERMA
2013 - Un sfert din producție merge la export
2014 - Capacitatea de procesare a laptelui ajunge la 10 tone de lapte pe zi
2015 - Brânzeturile De la Ferma se vând în Kaufland, Carrefour, Auchan și Billa National.
2016 - Exportăm mai mult de jumătate din producție în 10 țări din Europa.
Au pornit la drum în urmă cu 22 de ani cu o mână de oameni iscusiți și plini de ambiție. Am construit o fermă modernă care administrează peste 800 hectare de teren arabil cultivate majoritatea cu cereale și o pășune de 200 hectare. Fabrica companiei este una din cele mai importante investiții în lactate din județul Alba și zonele învecinate.
Accentul a fost pus pe produse tradiționale și pe tot ce inseamnă protejarea lor în rețeta originală și toate acestea pentru a oferi consumatorilor produse de o calitate superioară.