Descriere

Fondată în 1994, De La Ferma este o afacere de familie, aflată la a doua generație. Timp de 10 ani am îngrijit cu drag animalele, vaci și oi, în satul Unirea, aflat în inima Transilvaniei, ca apoi în anul 2002 să construim o fabrică nouă pentru prelucrarea laptelui.

În 1992 au cumpărat prima hală pe care au găsit-o, magazia unui fost CAP.
Dispunând de bani, fondatorul Marius Bîcu a avut suficient fler pentru a schimba domeniul;
1995 - A cumpărat mai întâi un tractor, apoi alte cinci, în condiţiile în care în jurul localităţii Ocna Mureş din judeţul Alba nu se cultiva mai nimic. A angajat un agronom şi a început să cultive terenurile rămase libere de la CAP; plecând de la un hectar a ajuns la 800, iar Marius Bîcu spune că nu îşi aminteşte exact ritmul de creştere, dar a fost rapid. După ce a început să cultive teren, a cumpărat vaci şi oi, iar apoi i-a venit şi ideea de a procesa laptele produs.

2002 - Se incepe construcția la fabrica de brânzeturi
2004 - Vindem brânzeturi în toată țara la Metro și Carrefourr
2012 - Se lansează brandul DE LA FERMA
2013 - Un sfert din producție merge la export
2014 - Capacitatea de procesare a laptelui ajunge la 10 tone de lapte pe zi
2015 - Brânzeturile De la Ferma se vând în Kaufland, Carrefour, Auchan și Billa National.
2016 - Exportăm mai mult de jumătate din producție în 10 țări din Europa.

Au pornit la drum în urmă cu 22 de ani cu o mână de oameni iscusiți și plini de ambiție. Am construit o fermă modernă care administrează peste 800 hectare de teren arabil cultivate majoritatea cu cereale și o pășune de 200 hectare. Fabrica companiei este una din cele mai importante investiții în lactate din județul Alba și zonele învecinate.

Accentul a fost pus pe produse tradiționale și pe tot ce inseamnă protejarea lor în rețeta originală și toate acestea pentru a oferi consumatorilor produse de o calitate superioară.

Adresa

Str. Traian nr. 856, Unirea, jud. Alba

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review