Se încarcă...
Descriere

Arta lactatelor naturale şi sănătoase este enunţul care rezumă complet ideea de la care am pornit şi ceea ce ne dorim să facem.

Principiile după care ne ghidăm:
1) Folosim doar lapte pasteurizat la temperatură joasă, pentru a distruge germenii periculoși, în același timp cu păstrarea proprietăților naturale ale laptelui.

2) Nu omogenizăm laptele. Acest proces mecanic de spargere a globulelor de grăsime este folosit de întreaga industrie, pentru câteva avantaje - aspect, uniformitate, standardizare, reversul fiind un risc crescut de boli cardiovasculare (grăsimile se absorb direct în sânge, nu se mai digeră normal) și a unui gust diferit de cel tradițional al laptelui.

3) Iaurturile noastre se pot consuma degresate în mod natural: o mare parte din grăsimea (smântâna) din lapte/iaurt/sana/kefir se va ridica la suprafață, putând fi eliminată foarte ușor sau amestecată.

4) Caprele, oile sau vacile care ne dau laptele lor prețios sunt în general crescute în regim extensiv (pe pășune/în aer liber), alimentația fiind cât mai apropiată de cea tradițională, pentru a obține produse cu reale beneficii pentru sănătate.

Adresa

Str. Prundului nr.27C, Tecuci

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review