fbpx
Descriere

OVVA Iași este o afacere de familie înființată în anul 2018. Scopul acestei companii este de a aduce pe piața românească produse naturale de o calitate premium.

Într-o piață suprasaturată cu uleiuri procesate termic și ultra-rafinate, care de multe ori nu mai au nimic în comun cu semințele din care s-au extras, OVVA IASI vă propune uleiurile presate la rece, mai “sensibile “ cei drept, dar al caror gust, miros și culoare sunt inconfundabile și definesc natura așa cum o vedem noi in lanurile de floarea soarelui, cânepa sau în livezile de nuci. Toate caracteristicile uleiurilor noastre sunt fin orchestrate într-o poezie care te trimite cu gândul în satul bunicilor.

În prepararea uleiurilor OVVA Iași nu se folosesc semințe de import sau modificate genetic și nici alți aditivi sau conservanți. De asemenea, uleiurile OVVA Iași nu sunt supuse proceselor de rafinare sau tratamentelor termice cu scopul prelungirii perioadei de valabilitate.

Ele sunt preparate exclusiv din ingrediente naturale și ambalate la final în sticle de culoare închisă care le asigură păstrarea proprietăților originale.

Categorie
Retele sociale
    mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Adauga review