Yvy Bags – despre genți cu personalitate

Fara Titlu

Pornită ca o afacere de familie, acuma 40 de ani, Yvy Bags este compania românească ce vă oferă genți pentru dame, smart bags și accesorii. Mulți dintre români cred că în țara noastră, la momentul actual, nu se mai produce nimic, dar noi am reușit să vă prezentăm de-a lungul timpului că micile industrii supraviețuiesc. Printre aceste companii care au reușit să se mențină și să producă profit pentru România și românii ei se află și Yvy Bags. De astăzi, acesta  este prezent în familia „de articole ” Fabricatînro.ro!

Domeniul marochinăriei este și a fost un domeniul apreciat, pentru care cumpărătorii sunt dispuși să plătească sume conforme cu calitatea produselor comandate. Așadar, alegeți Yvy Bags și nu veți fi dezamăgiți!

À identificat nevoia consumatorilor români de a purta genți și portofele de calitate, pasiunea pentru lucrurile frumoase dar și necesitatea practică a acestora. Astfel, a căutat o nișă pe piață și maeștri care încă mai practică această meserie nobilă și au înființat această companie – Yvy Bags.

Ceea ce ne oferă producătorulY, bazat pe un capital 100% românesc, se constiutie în: poșete de zi, plicuri de zi și de seară. Nu vă sfiiți să îndrăzniți! Accesați site-ul oficial Yvy Bags și veți fi surprinși de gama de culori și de texturi, de combinațiile inovative pe care vi le pun la dispoziție designerii români. Dacă voi căutați eleganță, atenție la detalii, gust rafinat, piele fină și lucrată cu grijă, atunci căutați YvyBags.

Experții care lucrează în cadrul echipei Yvy Bags respectă materialele de lux cu care lucrează și preferințele clienților, pentru ei exemplu fiind mereu familia și relațiile sudate dintre membrii acesteia. Astfel că, atunci când vă hotărâți să comandați produse veți fi tratat ca un membru al unei mari familii. Nu uitați cât de importantă este susținerea fiecăruia a brandurilor românești, branduri cu care trebuie să ne mândrim!

Sursa imagine aici

Distribuie

Mai multe Articole

Stil Diamonds Diamante

De ce iubesc femeile STIL Diamonds?

Există oare femeie care să nu iubească diamantele? Femeile pur și simplu adoră diamantele, indiferent de stilul sau forma lor sau accesoriile pe care le

Scrie-ne un mesaj