Se încarcă...
Campanie Inna Stil Diamonds Colectia Icon

STIL Diamonds, mixul perfect de prețiozitate

Magazin Stil Diamonds
Magazin Stil Diamonds

Stil Diamonds a prins contur prin fuzionarea a două branduri de bijuterii, Stil și Exquisite Diamonds, un mix complex de creativitate, talent și rafinament. 

Cele două branduri de bijuterii au funcționat până în acest moment în mod individual, fiecare având tipologia proprie de public, propria linie de produse și stilul unic de comunicare, atât online, cât și offline. 

Din 2022, ne-am propus să unim cele două branduri, Bijuteria Stil și Exquisite, conturându-se astfel STIL DIAMONDS. Campania de rebranding va presupune modificări atât în online, cât și în locațiile fizice: afișarea noului logo, schimbarea casetelor luminoase de branding, noi elemente de design, culoare, cât și un brand ambassador puternic pentru bijuteriile noastre. 

Tradiție, pasiune, expertiză, pasiune

STIL este o companie românească cu peste 30 de ani experiență în lumea bijuteriilor din aur și pietre prețioase, unul dintre puținele branduri naționale care își concentrează în întregime resursele pe conceptul de design propriu. 

Atelierul STIL îmbină metodele tradiționale de realizare a bijuteriilor din aur cu proceduri ce implică folosirea unor utilaje de ultimă generație. Acestea ajută la obținerea unor finisaje premium într-un timp scurt, atenția și eforturile specialiștilor concentrându-se astfel pe zona de creație și inovație. 

Exquisite, True Love for Diamonds

Colecțiile de bijuterii Exquisite completează prin prețiozitate și unicitate povestea STIL DIAMONDS, reprezentând evoluția și cadrul de inovare a brandului de bijuterii: pietre prețioase naturale provenite din toate colțurile lumii, design unic și piese realizate manual, în cadrul atelierului propriu din Rm. Vâlcea.

Noua campanie STIL Diamonds o are în centru pe INNA, în calitate de brand ambassador. Prin intermediul campaniei au fost lansate două colecții de bijuterii statement – ICON și SPECTRUM.

Campanie Inna Stil Diamonds Colectia Icon
Campanie Inna Stil Diamonds Colectia Icon

Colecția ICON este alcătuită din piese din aur galben, cu design și dimensiuni îndrăznețe. Bijuteriile se înscriu în clasa accesoriilor de impact, care surprind prin minuțiozitatea detaliilor și rafinamentul finisajelor – piese impunătoare, cu o arhitectură interesantă, menită să contureze prin strălucire orice moment din zi.

Colecția Spectrum Sapphire Splash este caracterizată prin nuanțele puternice ale safirelor naturale. Pietrele încrustate în montura bijuteriilor sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și culorile lor perfecte. Safirele fancy sunt mai rare decât cele albastre. 

Safirele fancy oferă un curcubeu de opțiuni pentru cei care apreciază caracterul romantic al acestor pietre și mai ales pentru cei care își doresc, în același timp, bijuterii cu design deosebit. Unele pietre își schimbă nuanț atunci când sunt expuse de la lumină naturală la cea artificială, fluorescentă sau incadescentă.

Campanie Inna Stil Diamonds Colectia Spectrum
Campanie Inna Stil Diamonds Colectia Spectrum

Culorile puternice sunt în trend anul acesta printre designerii de bijuterii, care au dorit să se îndepărteze de nuanțele tradiționale ale safirelor – roșu, albastru și verde. Rezultatul – brățări, coliere și cercei curcubeu, cu reflexii uimitoare.

STIL DIAMONDS reprezintă o incursiune într-un univers magic, definit de culori și sclipiri intense. 

Colecțiile de bijuterii ICON by Inna și SPECTRUM sunt disponibile în cele 13 locații STIL Diamonds din țară și online, pe https://www.bijuteriastil.ro.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: