Se încarcă...
Stil Diamonds Stil Bijuterie

Say My Name – Bijuterii cu inițialele numelor dragi

Stil Diamonds a făcut încă o demonstrație de creativitate românească, când, în combinație cu energia unei comunități care împărtășește aceleași valori și principii, a inventat o formulă magică despre care merită să povestim astăzi la Fabricat in RO.

Pentru nimeni nu există cuvânt mai frumos decât propriul nume. El sună ca o incantație fermecată atunci când îl auzim rostit de către cei dragi. 

Numele nu sunt doar niște simple cuvinte care ne definesc, ci simboluri ale brandului personal pe care îl perfecționăm de-a lungul întregii vieți. Iar în mâinile artizanilor de la Stil Diamond numele prind formă și se materializează în bijuterii superbe.

În cadrul seriei de evenimente Breakfast with Diamonds, Stil Diamonds a realizat prototipuri de bijuterii cu inițialele numelor celor 20 de invitate la elegantul eveniment.

Literele stilizate au fost create din aur masiv, cu un design unicat, care nu se mai găsea nicăieri în momentul desfășurării evenimentului.

Când propriul nume se transformă în cea mai frumoasă bijuterie

La fiecare ediție Breakfast with Diamonds, artizanii Stil Bijuterie au creat prototipuri unice de bijuterii pe care le-au doi fiecărei invitate în parte. Astfel, fiecare eveniment a avut la bază un concept aparte, marcat de bijuterii fără pereche.

Multe din invitatele care au primit pandantive cu inițialele numelor lor în cadrul evenimentului Breakfast with Diamonds au recunoscut că niciodată nu au mai purtat astfel de bijuterii. Dar luni mai târziu, după desfășurarea evenimentului, s-au întâlnit din nou și povesteau că nu și-au mai dat jos de la gât lănțișoarele cadou, iubindu-le din prima clipă.

Bijuteriile cu inițiale s-au transformat într-un adevărat succes, cuantificat și în cifre, dar mai ușor de evaluat prin experiența doamnelor și domnișoarelor care au ales să-și scoată în evidență calitățile prin purtarea lor.

Astfel colecția Say My Name Stil Bijuterie s-a transformat într-o colecție permanentă a brandului Stil Diamonds, lansată oficial în cadrul evenimentului Ladies of Haute Culture. 

Acum, femeile care vor să poarte la gât inițialele numelor lor, o pot face alegându-și varianta preferată de stilizare și litera potrivită direct pe website-ul oficial al brandului.

Elemente cheie care definesc colecția Say My Name

Un detaliu deosebit prin care ies în evidență bijuteriile din colecția Say My Name este faptul că la prima vedere nu par simple litere, ci simboluri deosebite, piese conceptuale pline de rafinament.

Privite de la depărtare, piesele Say My Name par niște niște simboluri abstracte, accesorii cu un design neobișnuit. Dar cu cât te apropii mai mult, imaginea lor devine din ce în ce mai clară și descoperi la silueta lor un secret. Este secretul numelui pe care îl reprezintă. 

Say My Name sunt niște bijuterii ca niște povești care ți se destăinuie încet încet și care nici măcar la final nu îți dezvăluie tot, ci doar un indiciu – prima literă a numelui personajului principal. 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: