Se încarcă...
Stil Diamond Stil Bijuterie Mother Of Pearl 02 (1)

Păstrează cu tine pentru totdeauna magia verii cu Stil Diamond!

Să nu-ți pară rău după vară! După valurile mării; după nisipul fierbinte; după clipele petrecute în compania celor dragi.

Pentru a celebra vara și tot ce înseamnă ea, Stil Diamond ți-a pregătit o colecție de bijuterii deosebite, aur, sidef și diamante, care înfățișează vara în cel mai frumos mod cu putință.

Vara ne-a bucurat cu zile lungi și însorite. Cu speranță și bucurie, cu strălucire. Vara, când soarele apune abia târziu, noaptea, te simți mai optimist și ești convins că totul este posibil. Parcă nimic nu este mai frumos la vară ca felul în care te face să vezi lumea.

Alintată de valurile mării, chiar și o pietricică se transformă într-o nestemată neprețuită vara. Iar colecția Stil Diamond pe care ne-am gândit să ți-o prezentăm în acest articol tocmai această magie specifică verii prin alchimie a transformat-o în ceva palpabil, în bijuterii din aur, sidef și diamante.

Aurul – Strălucirea Soarelui

Aurul, acel metal prețios atât de iubit și admirat încă din Antichitate, strălucește la fel de maiestuos precum razele de soare. Și pentru că Soarele a fascinat dintotdeauna omenirea cu farmecul său, aurul este cel mai utilizat metal când vine vorba de bijuterii de calitate. Fie că vorbim despre cercei, pantantive sau brățări, nimic nu este mai elegant și mai frumos decât aurul. Iar când este prelucrat cu migală și creativitate, așa cum procedează artizanii de la Stil Bijuterie, aurul se transformă în bijuterii delicate, pe suprafața cărora razele de soare dansează, sărbătorind o vară eternă.

Sideful – Eleganța Oceanului

Sideful este simbolul grației și frumuseții oceanului. În modelul cu valuri de pe suprafața lui se reflectă culorile valurilor mării. Nuanțele de albastru și verde îți amintesc de adierea răcoroasă a brizei și zilele petrecute pe malul apei. O pereche finuță de cercei sau un colier elegant cu o perlă sunt o alegere perfectă pentru a completa o ținută de vară, sau una doar inspirată de vară. Aceste bijuterii te poartă în plimbări imaginare pe faleze îndepărtate, sub clar de lună sau apus de soare care ușor ușor se scufundă în apă.

Diamantele – Simbolul Eternității

Se spune că nu există material mai dur pe acest Pământ decât diamantele. Și atunci cum ar putea simboliza ceva mai bine eternitatea decât briliantele? Încrustate în inele, pandantive sau cercei, diamantele captează frumos lumina soarelui și o reflectă în sute de culori, ca într-un spectacol de lumini. 

Îți place aurul? Îți place sideful? Îți plac diamantele? Nu te grăbi să alegi un singur element, ci spune doar DA și le vei primi pe toate în noua colecție de bijuterii Stil Diamonds! Aceste mici opere de artă îți vor completa frumos ținutele oferindu-le un plus de strălucire și îți vor aduce mereu aminte de vară.

Lasăt-te fascinată de lumina soarelui și valurile mării pentru eternitate și adu-ți aminte chiar și în toiul iernii, când flori de zăpadă îți vor decora ferestrele, de farmecul tainic al verii!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: