Se încarcă...
Pantofi Dama Piele

Pantofii şi genţile din piele – Întreţine-le corect,  pentru a te bucura de ele cât mai mult timp?

Pantofii de damă din piele, precum şi genţile din piele, au reprezentat întotdeauna un plus pentru outfit-urile feminine. Rafinamentul şi textura pielii naturale conferă atât încălţămintei, cât şi accesoriilor, un aspect unic şi valoros. Fie că este vorba de o pereche de pantofi eleganţi, fie că se optează pentru încălţămintea sport, pielea naturală va rămâne întotdeauna etalon al calităţii şi  funcţionalităţii, caracteristici care au trecut cu brio proba timpului.

Pantofii de damă din piele, valoare şi stil pentru ţinuta ta

Încălţămintea are rolul de a puncta o ţinută, de a-i finaliza abordarea şi de a o include într-un anumit curent. Dacă încălţămintea nu este aleasă inspirat, indiferent cât de sofisticată şi rafinată ar fi vestimentaţia, este posibil ca look-ul tău general să nu fie unul foarte reuşit.

Din acest motiv, alegând o pereche de pantofi dama piele, te poţi asigura că aduci look-ului tău plusul de stil de care are nevoie. Purtând o pereche de pantofi din piele, conferi imaginii tale un plus de valoare, în acelaşi timp bucurându-te de confortul pe care îl asigură acest material natural atât de plăcut.

Cu ce asortezi o pereche de pantofi din piele?

Evident, nicio ţinută nu este completă până când nu i se adaugă accesoriile potrivite. Odată decis să porţi pantofi din piele naturală, este recomandat ca şi accesoriile alese să fie din acelaşi material. Paleta de modele de genti piele este foarte generoasă, astfel că tu vei descoperi întotdeauna modelul care se va potrivi cel mai bine outfit-urilor tale.

Pentru un look office care conţine o fustă midi, o maletă şi un sacou, poţi opta să porţi o pereche de pantofi din piele cu toc mediu sau o pereche de botine, pe care le poţi asorta cu o geată tip servietă sau cu o geantă de mână. Dacă preferi abordările casual, atunci poţi alege să porţi o pereche de pantaloni skinny şi un pulover over-size, pe care să le completezi cu o pereche de pantofi cu toc înalt şi o geantă shopper pe care să o porţi relaxat, pe umăr. Non-conformistul stil effortless, îţi va permite să porţi o fustă vaporoasă şi o jachetă din piele, alături de încălţăminte sport din pile şi o poşetă elegantă.

Pielea naturală, mereu în tendinţe

Pielea naturală deţine o serie de calităţi care o recomandă ca materie primă importantă pentru orice tip de încălţăminte, dar şi pentru accesorii precum genţi, portofele, curele sau mănuşi. Pielea naturală oferă confort, este un bun termoizolant, asigură o bună ventilaţie la nivelul pielii şi, foarte important, este foarte rezistentă, un aspect esenţial ţinând cont de faptul că este materialul care nu se va demoda niciodată. Din acest motiv, este recomandat ca încălţămintea şi accesoriile din piele să fie întreţinute corect, tocmai pentru a te bucura de ele pentru cât mai mult timp.

Astfel, pentru ca pantofii tăi din piele să îşi menţină aspectul plăcut şi forma iniţială, este indicat să fie curăţaţi cu o lavetă din bumbac după fiecare purtare, să li se aplice substanţele special destinate întreţinerii pielii, dar şi să fie depozitaţi corect, în cutii.

În cazul încălţămintei din piele întoarsă, este necesară îndepărtarea prafului şi aplicarea spray-urilor speciale de întreţinere. De asemenea, şi genţile din piele se pot bucura de o viaţă lungă, dacă sunt corect curăţate, dacă li se respectă capacitatea şi destinaţia, fără a fi solicitate suplimentar, şi dacă sunt păstrate în cutii sau în săculeţi din bumbac.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: