Se încarcă...
Elyk Creations

ElyK Creations: Accesorizează-te în stil românesc!

ElyK Creations este in brand proaspăt lansat pe piața românească, născut din pasiunea fondatorilor săi pentru genți. 

Povestea acestuia a început de la confecționarea unor accesorii pentru uz personal, care au câștigat rapid inimile tuturor prietenilor și cunoscuților, transformându-se astfel în motivația de a merge mai departe. 

Toate produsele din magazinul ElyK Creations sunt fabricate exclusiv din materiale naturale și lucrate manual, într-un atelier mic și modest, dar unde inspirația, talentul și voia bună se simt ca acasă. 

La ElyK Creations se pune un accent deosebit pe fiecare detaliu, iar clienții apreciază din plin acest lucru, la fel ca și diversitatea prin care se remarcă întreaga colecție. 

Accesează magazinul online ElyK Creations și te va întâmpina o explozie de culori și bun gust! Produsele din acest magazin nu sunt simple accesorii, ci bijuterii care te ajută să ieși în evidență și să te faci remarcat.

La ElyK Creations nici măcar o geanta dama neagra nu arată ca o simplă geantă, ci are ceva în plus, un design care îi oferă unicitate și detalii care o transformă în geanta preferată din arsenalul tău de genți, indiferent de cât de bogat ar fi el. 

ElyK Creations: gențile de care ai nevoie în viața ta! 

Gențile ElyK Creations te provoacă să faci alegeri îndrăznețe. Accesând acest magazin online vei descoperi multe lucruri de care ai neapărată nevoie în viața ta, dar pe care poate nu le conștientizai până acum. De exemplu: un rucsac de culoare albastru roial sau un shopper bag de culoare fucsia. 

Cumpărăturile la ElyK Creations se transformă într-un joc de puzzle în care ai ocazia să combini cele mai spectaculoase culori și materiale și să pui în scenă un adevărat spectacol de stil românesc. 

Nimic nu este banal când vine vorba de ElyK Creations. Începând cu paleta extraordinară de culori în nuanțe deosebite și continuând cu materialele inovative cum ar fi lemnul, gențile ElyK Creations sunt accesorii pe care cu greu le mai poți da uitării și le îndrăgești toată viața. 

De obicei, când te îmbraci, ritualul alegerii ținutei potrivite începe cu hainele preferate. Te gândești că e vară și cald și vrei să îmbraci rochia albă, cu flori de câmp, la care se potrivesc sandalele bej și geanta de pânză; sau te pregătești pentru o seară la film, în doi, și vrei să îmbraci bluza roșie cu volane pe care abia ai cumpărat-o și pantofii de aceeași culoare care îți oferă un aer romantic; sau… ai înțeles ideea… 

Dar odată ce o geantă ElyK Creations va deveni o parte din viața ta, procesul compunerii unei ținute se va desfășura cu totul și cu totul altfel. Geanta ElyK Creations se va transforma în personajul principal al ținutelor tale și vei dori să începi mereu de la ea în compunerea outfit-ului de care ai nevoie. 

Chiar dacă îți alegi o geantă într-o culoare cu totul și cu totul aparte, îți vei da seama imediat cât de versatilă și ușor de purtat este. Indiferent de model, gențile ElyK Creations se pot purta la fustă sau la pantaloni și se pot asorta cu o bijuterie de la stil diamonds sau un accesoriu vintage, cu o valoare sentimentală deosebită. Sunt ideale în misiunile tale de zi cu zi, dar și atunci când vrei să participi la un eveniment deosebit și vrei să te faci remarcată. 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: