cheiaraiului.com

Semințele Djili Soy – o marcă apreciată autentic românească

Ne-a atras atenția prezența pe piața românească a companiei care produce sub marca Djili. Este vorba despre firma S.C. Et Djili Soy S.R.L din județul Prahova. Această firmă are capital integral românesc, și produsele toate sunt ambalate în România.

Acum, te întrebi poate, cu ce este marca Djili de semințe mai bună decât concurența? Nu este vorba doar de o producție oarecare, sau de o mică firmă. Djili este o marcă românească de încredere, care nu doar produce semințe de dovleac, semințe de floarea-soarelui și alune, dar le și distribuie prin firma S.C. Djili Distribuție S.R.L. care aparține tot de ei. Se vând produsele nu doar înspre clienții din România, dar și înspre clienți din Italia, Ungaria, Spania, Cipru și Suedia.

Dacă căutați în magazine – presupunând că nu cunoașteți produsul – veți da de calitate bună la prețuri scăzute. Românii de pretutindeni știu că la meci, la întâlniri cu prietenii, la o bere sau în multe alte momente cu cei apropiați semințele și alunele fac parte din meniul oricui. Alunele și semințele nu sunt doar ca un pachet de chips – au și un gust aparte, dar conțin și multe substanțe necesare sănătății.

Faimosul papagal de pe ambalajele Djili Soy este recunoscut oriunde – acest stil de ambalare a fost păstrat înca din 1991. Dacă aveți un magazin mixt, sau administrați un supermarket, oportunitatea de a comanda produsele Djili nu trebuie trecută cu vederea. Firma de distribuție nu numai că asigură o livrare fără bătăi de cap, dar se oferă și reduceri pe bază de volum de comandă. Cu alte cuvinte, dacă vinzi mai mult, nu câștigi numai din adaos, dar și din reducerea acordată de producător.

Un alt lucru pentru care mulți români au rămas entuziaști sunt concursurile organizate de această firmă. Deja am fost – sau am putut fi – martori la a șaptea ediție a concursului Sămânța de Aur. Despre ce este vorba, și de ce mulți oameni vor să fie implicați? Se pot câștiga premii în bani sau în bunuri (de exemplu: tricouri, tablete, coliere de aur și de argint) doar cumpărând semințe Djili! Dacă omul tot dă banii pe semințe, de ce să nu se bucure și de premii? Cine-i interesat de acest concurs ar trebui să se pregătească din 1 decembrie 2016 pentru ediția a 8-a. Este important să cunoașteți regulamentele concursului, respectiv produsele care participă.

O bucurie de nedescris ne umple inima când vedem că românii au idei, pot face o diferență, și se țin tari pe poziție având multă competiție din partea internațională. Semințele, ca și mititeii, putem afirma că fac parte din specialitățile României.

FabricatÎnRo susține producătorii autohtoni, mai ales pe cei care îndrăznesc să pășească înainte și să aducă o diferență pozitivă pe piața produselor românești. Firma Djili Soy ne dăruiește nu numai bucuria de a avea semințe și alune de înaltă calitate, dar ne dăruiește și entuziasm și bucurii prin edițiile ”Sămânța de Aur” create în special pentru români.

Sursă poză: aici

Nu exista comentarii

    Lasa un comentariu

    Google+