fbpx
kapriflor - ferma din Romania

KapriFlor – va ofera lapte si branza de capra

Laptele și brânza de capră se poate spune că sunt niște specialități încă nedescoperite de unii. Laptele de capră este un elixir pentru sănătatea copiilor și adulților, deopotrivă. Acesta are gustul și compoziția cea mai apropiată de laptele matern, de aceea este preferat de copii, în defavoarea laptelui praf și a laptelui de vacă. Poate că pentru mulți dintre voi nu sunt alimentele preferate, alimente ce se află în fiecare zi pe masa voastră. Dar firma KAPRIFLOR vă oferă aceste produse la standardele cele mai înalte, încât vă puteți îndrăgosti instant de laptele de capră.

Dacă refuzați să consumați lapte şi brânză de capră, atunci refuzați niște alimente cu proprietăţi care ne ajută să ne păstrăm starea de sănătate şi pot ajuta la tratarea multor afecţiuni. În trecut, laptele de capră era foarte căutat, pentru se ştia cât de sănătos este şi multă lume prefera -l consume frecvent. Laptele de capră este cunoscut pentru proprietăţile benefice şi se ştie de mult întăreşte sistemul imunitar şi astfel ne ţine departe de multe boli. Laptele de capră ne ajută corpul în lupta cu anumite boli şi astfel poate ajuta procesul de vindecare. Pe lângă acestea, laptele de capră conține mai puțină lactoză decât laptele de vacă (o bună alternativă pentru cei care au unele probleme cu intoleranța la această substanță).

Laptele de capră este dulce, gras și hrănitor și are proprietăți miraculoase pentru sănătatea noastră, poate și din cauză că aceste animale consumă foarte multă scoarță de copaci, sare, cătină, măceșe, în principiu, nu refuză nimic.

Marele avantaj al laptelui de capră este faptul poate fi consumat crud, deoarece caprele sunt rezistente la tuberculoză, deci nu există riscul de a contacta această boală. În schimb, în cazul laptelui de vacă, riscul se ridică până la 60%, motiv pentru care este recomandat fie fiert înainte de a-l consuma.

Cine este KapriFlor?

Ferma KapriFlor a fost deschisă dintr-o pasiune a proprietarului care a ales facă o fermă de capre pentru  o astfel de afacere nu este este o idee nouă pe piața românească, deci este o afacere profitabilă. KapriFlor oferă clienţilor lapte de capră crud fără conservanţi, fiind lapte de capră natural. Pe lângă asta, mai oferă şi în limita stocului disponibil brânzeturi din lapte de capra şi carne de ied.

Perioada de distribuţie începe în luna mai şi se termină în luna octombrie, când începe perioada de gestaţie. Ferma din judeţul Cluj are un număr de 50 de capre, fiind în prezent o fermă mică cu potențial mare de dezvoltare. KapriFlor distribuie direct către clienţi, fără intermediari, ceea ce înseamnă vei avea parte de un preţ mai mic. Foarte important este firma vă garantează calitatea produselor dar și faptul că sunt naturale, fără aditivi chimici care deteriorează proprietăţile alimentelor.

KapriFlor oferă produse bio din lapte de capră. Cumpără românește și economia crește!

Sursa imagine: https://lh4.googleusercontent.com/

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.